Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sirinecim o guzel beyaz elbiseni kırıştıracagızzzÜtüsüz gezmek mi
Gezenleri tebrik eder iyi günler dilerim
Bozucaz gibi mi yaniŞimdi yarım ayin varya bir ütüyü kurban etmemiz lazım birinin de ütüyü törene hazırlaması lazım oyunun cilvesi burada güzellik orada yani kurallarda ütünün fotografini çekip altına tamamdır yazman lazim sonra onu yarın burada kurban edicez
Öldür beni daha iyiEvet sirinecim o guzel beyaz elbiseni kırıştıracagızzz
Sanal bir bozuş temsili ama yinede cokseeelBozucaz gibi mi yani
Elektrikli süpürge olsun o zaman bakalım,ev supurmeye de karsiyiizzz deerrmişimm fazla mi abartmis olurumTamam olur ben acayim ama ben gercekten utuyu bitirdim benim evimde utum yok cidden yok. Onun yerine baska bir temizlik aletimi hazirlayayim ayine
O zaman seni seyirci koltuguna alalim yarin ayinimiz var ön sıralardan biletini verelim ödemeyi nasil yapmak istersin pis bişeyin var mıÖldür beni daha iyi
düşünüyorum düşünemiyorum
Tarikat bütün temizlik aletlerini kapsıyor kuzum her şey olabilir deterjan bileElektrikli süpürge olsun o zaman bakalım,ev supurmeye de karsiyiizzz deerrmişimm fazla mi abartmis olurum
Muhtesemm bak harika vahset yaEn haşin ütücünün popişine ütü basılsın sonra da ütüsü kırılıp parçalansın
Başak burcuyumO zaman seni seyirci koltuguna alalim yarin ayinimiz var ön sıralardan biletini verelim ödemeyi nasil yapmak istersin pis bişeyin var mı
Sıcaktan yatakta yatamiyiruz yer yatağı serin oluyor :))
Allah seni :d
Pislikci başı geldii uh beee ne konuşmuşsunuz kızz herkesi yanitlayamadim ama okuduum
Hos geldiniz tekrarrr eveeeet yarin çarşamba günü yarın ayin var. Tarikata katılacak olanlar bir adım öne çıksıın yarın bir ütüyü kurban edicezzz ütüyü törene hazırlaması için birisini seçmemiz lazım gönüllü olan????
[/ ekonomik kriz var kızçe
Oglumda basak burcu peki sekerim yapcak bir sey yok sen sistemin parcasi oldun sisteme yenildinBaşak burcuyum
Sence var mı
Kolay gelsin size yarın için
Benim çok önemli işlerim var yarın
Yaaaaaaa tam. Ben yazacaktım kokladığımnı koz uyandı onunla ilgilendim şimdi gördüm mesajı aslında hiç iyi değil,,, yengem çocukları doğduğunda banyo suyuna 1 damla damlatır öyle yıkardı o derece hastalık hastasıydı şimdi kanser iyice sardı vücudunu aslında hiç iyi bişey. DeğilZaten her gün her gün kullanamıyorsun ki ben bizim evde çocuk olmadığı halde her gun kullanmıyorum malum nede olsa kimyasal tabi bu arada şise kapagını acıp koklamadıgım vr koklamayacagım anlamıda gelmiyoooo az annem domestos koklarken yakalamadı
Biz tatile gidiyoruz yarınPislikci başı geldii uh beee ne konuşmuşsunuz kızz herkesi yanitlayamadim ama okuduum
Hos geldiniz tekrarrr eveeeet yarin çarşamba günü yarın ayin var. Tarikata katılacak olanlar bir adım öne çıksıın yarın bir ütüyü kurban edicezzz ütüyü törene hazırlaması için birisini seçmemiz lazım gönüllü olan????
Ayy hayretler içindeyim yok artık yaaYaaaaaaa tam. Ben yazacaktım kokladığımnı koz uyandı onunla ilgilendim şimdi gördüm mesajı aslında hiç iyi değil,,, yengem çocukları doğduğunda banyo suyuna 1 damla damlatır öyle yıkardı o derece hastalık hastasıydı şimdi kanser iyice sardı vücudunu aslında hiç iyi bişey. Değil
Aynen canım o derece hastaydı yaniAyy hayretler içindeyim yok artık yaa
Neler var dunyada yarabbim.. Allah korusun yaYaaaaaaa tam. Ben yazacaktım kokladığımnı koz uyandı onunla ilgilendim şimdi gördüm mesajı aslında hiç iyi değil,,, yengem çocukları doğduğunda banyo suyuna 1 damla damlatır öyle yıkardı o derece hastalık hastasıydı şimdi kanser iyice sardı vücudunu aslında hiç iyi bişey. Değil
Heee sanal olarak ağzına tükürürm ütününBosver krizi sanal reyhancigim sanal gerceklik hayal gucunu zorla cek ütünün fotosunu ümmüğünü sıkarken gönder bize yarın bakariz icabınaa