Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ne sandınn acaba herkes gercek mi sandi yanasmiyo kimse kızlaaar heey gerçekten kırmıyoruz ütüleriii sanal rahatlık bu sanal ölüm fotosunu cekin gonderin torene hazirliyoruzHeee sanal olarak ağzına tükürürm ütünün
Evet pasaklicesin bende tortulu fısıldadıpasakliçe değil miydim kız ben
Galiba herkes benim gibi gercekten Bi katliam sandıKız ne sandınn acaba herkes gercek mi sandi yanasmiyo kimse kızlaaar heey gerçekten kırmıyoruz ütüleriii sanal rahatlık bu sanal ölüm fotosunu cekin gonderin torene hazirliyoruz
mokali mokaliEvet pasaklicesin bende tortulu fısıldadı
Yok artıkk ahahahaGaliba herkes benim gibi gercekten Bi katliam sandı
Camdan asağı felan atmıcaz kızlar sadece işkence dakikalarını cekicezYok artıkk ahahaha
Afedersiniz ütünün evde ağzına mıçıcaz sanmıştımGaliba herkes benim gibi gercekten Bi katliam sandı
Ben evin önündeki ağaca bağlicam sallandırcam şrfsiziCamdan asağı felan atmıcaz kızlar sadece işkence dakikalarını cekicez
Bende öle sandım da değilmiş sanalcıkdanAfedersiniz ütünün evde ağzına mıçıcaz sanmıştım
Ahahha Allah seniBen evin önündeki ağaca bağlicam sallandırcam şrfsizi
Öyle anlayanlar için açıklamamı düzenledim inşallah tekrar okurlar orayı ay ben hic dusunmedim bunuCamdan asağı felan atmıcaz kızlar sadece işkence dakikalarını cekicez
Ahahhaha yasa be ilk ornegi ben gondereyim bugunBen evin önündeki ağaca bağlicam sallandırcam şrfsizi
ahahaha yalnız değilim değilim yettim garibalarisi_ kız gel sende pasaklı tarafını buraya bir yere bırak
Gece gece ne ugrastim o fotograf için biliyo musunBuraya kahrolsun ütü paspas vileda yazıp gizli gizli evini süpürüp mis yapanların rüyasına şu giricek söylim
Eki Görüntüle 2284353
benim evi kaka (!) götürüyorBuraya kahrolsun ütü paspas vileda yazıp gizli gizli evini süpürüp mis yapanların rüyasına şu giricek söylim
Eki Görüntüle 2284353
Seninle gurur duyuyorumbenim evi kaka (!) götürüyor