- 30 Ocak 2017
- 12.698
- 193.926
Ne kadar dusuncelisiniz halbukimsi burda olsaydım iki çift laf da ben ediverirdim öyle bir şey olunca beni çağırın benim cirkefligimden yararlanın yaAkşam yemeğinden etmek istemedik kuzuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar dusuncelisiniz halbukimsi burda olsaydım iki çift laf da ben ediverirdim öyle bir şey olunca beni çağırın benim cirkefligimden yararlanın yaAkşam yemeğinden etmek istemedik kuzuu
oynadi biraz cikti simdi uykusu geldiayyy kıyamam yaa çocuk napsin yüzmek serinlemek istiyor canım yaaa elleme kız çocuğun sörf havuzunu
nassin bakemHoşbuldum fıstığım böcüğüm❤
Girsin kız polemik güzeldir ben girmek isterdim polemiğeaynen bosver cnm daha fazla polimige girme
Yok kız sende banlanma topik sessiz kalmasın yineGirsin kız polemik güzeldir ben girmek isterdim polemiğe
İyim canım çay içiyorum sen napıyosunnassin bakem
Ama ban yemek benim için sorun değil ki eğer kutsal bir amaç icinse zoruma gitmez 2 gun sonra yine dönerim zaten ah öyle ortamım olamadiYok kız sende banlanma topik sessiz kalmasın yine
İyim canım çay içiyorum sen napıyosun ☺
Ay ben sana hiç kıyamam ki. Bebişim çok canın çektiyse gel beraber polemiğe girelim yabancıya gitmemiş olursunAma ban yemek benim için sorun değil ki eğer kutsal bir amaç icinse zoruma gitmez 2 gun sonra yine dönerim zaten ah öyle ortamım olamadi
Valla bende onu diyecektim gel girelim hadi çok canım çekti askitomAy ben sana hiç kıyamam ki. Bebişim çok canın çektiyse gel beraber polemiğe girelim yabancıya gitmemiş olursun
bnde takilyom ole afiyet olssun limonsuzmu iciyonYok kız sende banlanma topik sessiz kalmasın yine
İyim canım çay içiyorum sen napıyosun ☺
bnde severi aslinda ama ban yiyince cnm sikılyo merak edyom buralariGirsin kız polemik güzeldir ben girmek isterdim polemiğe
Hadi bi konu seç laf at banaValla bende onu diyecektim gel girelim hadi çok canım çekti askitom
Sağol canım elbette limonsuzbnde takilyom ole afiyet olssun limonsuzmu iciyon
Profilime gel de laf sok bana limonum yaHadi bi konu seç laf at bana
Tamam dur bulcam bişeyProfilime gel de laf sok bana limonum ya
Vallah aldatmıyorum buaralar pek girmiyorum böcüküm bakıp çıkıyorum ask olsun gel bir öpim tükürüklü
öp bakalim ballimVallah aldatmıyorum buaralar pek girmiyorum böcüküm bakıp çıkıyorum ask olsun gel bir öpim tükürüklü
Immmmmuuuuuckkkksssssssöp bakalim ballim
Allaha sukur kapasitem yerinde.. senin kapasiteni elestirmicegim. Sen kadar seviyesiz olmicagim..Aynen canım neyse artık bide bu arkadaş için banlaniriz napalimayy anlasilamamak ne kötü yaa,yada karşıdakinin anlama kapasitesi olmaması
Ban felanda yedigin yok sikayet etmedim korkma rahat takilYok bebişim belli bı konuda yazmış arkadas,bende onun ve bazı üyelerin mesajlarını begenmedim,çünkü uymuyordu bana,sonuçta muhteşem,komik, kızgın gibi diğer ifadelerde var değil mi,onlara da tiklayabiliyoruz mesajlarda,onun gibi yani bende begenmedimdiğerleri bu arkadaş gibi hirslanip profilime girip mesajlarıma beğenmedim ifadesi bırakmamış ama bak şimdi eksik hissettimde neyse uzatmiycam banı yedik kesinde neyse artik yapacak bişi yok
Bndede yok bldrmmmmBldirimin biri kaçtı mı diğerleri gelmiyor galiba