ÜTÜSÜZ GEZENLER TARİKATI !

Canım bı konuda ki mesajını begenmedigim icin,benimde mesajlarımı beğenmemiş T Translokasyon1521 bu arkadaş🤣 bu ne hirssa günaydın mesajına bile beğenmedim ifadesi bırakmış baksana ayy, aynı saçmalığı bana da yaptı ne güldüm sorma🤣
aa ciddimisinn bana simdi ozelden yazdi yanlis oldu kusura bakma diye demeki o hirsla önüne geleni begenmemis😂😂

aa ciddimisinn bana simdi ozelden yazdi yanlis oldu kusura bakma diye demeki o hirsla önüne geleni begenmemis😂😂
Ahaha yanlış olmuştur muhtemelen senin mesajın altında yada üstünde benim mesaj vardır onu begenmeyecem diye seninkine tiklamistir🤣düşün öyle bı hırs :KK70:

Canım bı konuda ki mesajını begenmedigim icin,benimde mesajlarımı beğenmemiş T Translokasyon1521 bu arkadaş🤣 bu ne hirssa günaydın mesajına bile beğenmedim ifadesi bırakmış baksana ayy, aynı saçmalığı bana da yaptı ne güldüm sorma🤣
Cok komiksin gercekten... asil sen yaptin... neyse sen gibiyle ugrasamam

Eklentiler

• Screenshot_20190716-195155_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20190716-195155_Samsung Internet.jpg
    92,7 KB · Görüntüleme: 37
Öle de kuzu benim için cacık sarımsaksız olandır 😀😀😀 herşeyimin cins olduğunu soylemistım sarımsak sogan domates biber pişerse bende 😈😈😈 cacıgın hası bol naneli ve sarımsaksız olanıdır
o zaman o salatalıklı yoğurt olur :63:

İste yazdigi konuda ki bazı mesajları beğenmedim uymadığı için bana ve bi çok uyeninde mesajını aynı şekilde 😂 ama oda sırf hirsindan olsa gerek girip benim mesajları beğenmemiş🤣
Seninki begenmemek degil seninki sirf giciklik olsun diye... yazikk vallahi acidim 😂

Cok komiksin gercekten... asil sen yaptin... neyse sen gibiyle ugrasamam
Oldu canım ben o zmn kimsenin mesajına bana uymadığı için beğenmedim ifadesini birakmayim madem,sonra başkalarıda sen gibi hirsindan profilime girip benim mesajlara beğenmedim ifadesi bırakır falan

Son düzenleme:
X