- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
Aynen canım neyse artık bide bu arkadaş için banlaniriz napalimayy anlasilamamak ne kötü yaa,yada karşıdakinin anlama kapasitesi olmamasıolur öyle seyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım neyse artık bide bu arkadaş için banlaniriz napalimayy anlasilamamak ne kötü yaa,yada karşıdakinin anlama kapasitesi olmamasıolur öyle seyler
Hoşbuldum fıstığım böcüğümhayirli aksamlar cnm hosgeldin
ayyy kıyamam yaa çocuk napsin yüzmek serinlemek istiyor canım yaaa elleme kız çocuğun sörf havuzunudeli kızla ugrasyom sabah havuzunda oynamisdi simdi suyunu bosaltyodumki yakalandim yine istedi oda suda sörf yapiyo teyzesi
Sohbet muhabbet güzellik sen nasılsın cnmHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
Çok şükür canım. Karşılaşamıyoruz buaraSohbet muhabbet güzellik sen nasılsın cnm
Yok bebişim belli bı konuda yazmış arkadas,bende onun ve bazı üyelerin mesajlarını begenmedim,çünkü uymuyordu bana,sonuçta muhteşem,komik, kızgın gibi diğer ifadelerde var değil mi,onlara da tiklayabiliyoruz mesajlarda,onun gibi yani bende begenmedimdiğerleri bu arkadaş gibi hirslanip profilime girip mesajlarıma beğenmedim ifadesi bırakmamış ama bak şimdi eksik hissettimde neyse uzatmiycam banı yedik kesinde neyse artik yapacak bişi yokKızlar neyi paylaşamıyorsunuz K Kendinisevenbirii aaa çok ayıp kuzu
oyle oldu canim yaa gündüzleri başkaları çıkıyor durumlara geceleri biz devre alıyoruzÇok şükür canım. Karşılaşamıyoruz buara ☺
Yaa gitmezsin inş. Kız diyorum uzak durun bdv denYok bebişim belli bı konuda yazmış arkadas,bende onun ve bazı üyelerin mesajlarını begenmedim,çünkü uymuyordu bana,sonuçta muhteşem,komik, kızgın gibi diğer ifadelerde var değil mi,onlara da tiklayabiliyoruz mesajlarda,onun gibi yani bende begenmedimdiğerleri bu arkadaş gibi hirslanip profilime girip mesajlarıma beğenmedim ifadesi bırakmamış ama bak şimdi eksik hissettimde neyse uzatmiycam banı yedik kesinde neyse artik yapacak bişi yok
Bişey çekiyor sankim bizi oraya kuzum bakmıcam okumayacığım diyorum olmuyor bir bakmışım ard ardında mesaj döşemişimmYaa gitmezsin inş. Kız diyorum uzak durun bdv den
Kiz inşallah gitmemde canım sen cicinin mesaja gel gitmeden azcuk geyik yapalim, kırıldım gulmektenYaa gitmezsin inş. Kız diyorum uzak durun bdv den
Ahaha sende bendensin,ama bak benim bırak mesajı,beğenmedim ifadesi birakmam yetiyorBişey çekiyor sankim bizi oraya kuzum bakmıcam okumayacığım diyorum olmuyor bir bakmışım ard ardında mesaj döşemişimm
Tamam geliyorumKiz inşallah gitmemde canım sen cicinin mesaja gel gitmeden azcuk geyik yapalim, kırıldım gulmekten
Onlardan. Bana da çok geldi cNm biseyi özetle anlatıyorum bir kişi beğenmiyor 30 kişi beğeniyor geçen gel dedim anlat derdini dedim cesaretini toplayıp gelemedii genelde bu iyi geldiAhaha sende bendensin,ama bak benim bırak mesajı,beğenmedim ifadesi birakmam yetiyor
Akşam yemeğinden etmek istemedik kuzuuBen yokken neler neler olmuş ay alev almış buralar niye çağırmiyonuz kız beni kavganıza ortak olayim
Begenmedim şok yaratıyor kk de mantıklı sebebi varsa tamam ama gereksiz olunca..Onlardan. Bana da çok geldi cNm biseyi özetle anlatıyorum bir kişi beğenmiyor 30 kişi beğeniyor geçen gel dedim anlat derdini dedim cesaretini toplayıp gelemedii genelde bu iyi geldi
Sen nerdesin bebişim ozlettinBen yokken neler neler olmuş ay alev almış buralar niye çağırmiyonuz kız beni kavganıza ortak olayim
gereksiz kuzu yaa bir kişi beğenmeyip 30 kişi muhteşem diyebiliyorsa o bir kişi kara cahilBegenmedim şok yaratıyor kk de mantıklı sebebi varsa tamam ama gereksiz olunca..
aynen bosver cnm daha fazla polimige girmeAynen canım neyse artık bide bu arkadaş için banlaniriz napalimayy anlasilamamak ne kötü yaa,yada karşıdakinin anlama kapasitesi olmaması