ÜTÜSÜZ GEZENLER TARİKATI !

Kızlar neyi paylaşamıyorsunuz K Kendinisevenbirii aaa çok ayıp kuzu:63::KK20::KK45:
Yok bebişim belli bı konuda yazmış arkadas,bende onun ve bazı üyelerin mesajlarını begenmedim,çünkü uymuyordu bana,sonuçta muhteşem,komik, kızgın gibi diğer ifadelerde var değil mi,onlara da tiklayabiliyoruz mesajlarda,onun gibi yani bende begenmedim😂diğerleri bu arkadaş gibi hirslanip profilime girip mesajlarıma beğenmedim ifadesi bırakmamış ama bak şimdi eksik hissettim🤣de neyse uzatmiycam banı yedik kesinde neyse artik yapacak bişi yok

Yok bebişim belli bı konuda yazmış arkadas,bende onun ve bazı üyelerin mesajlarını begenmedim,çünkü uymuyordu bana,sonuçta muhteşem,komik, kızgın gibi diğer ifadelerde var değil mi,onlara da tiklayabiliyoruz mesajlarda,onun gibi yani bende begenmedim😂diğerleri bu arkadaş gibi hirslanip profilime girip mesajlarıma beğenmedim ifadesi bırakmamış ama bak şimdi eksik hissettim🤣de neyse uzatmiycam banı yedik kesinde neyse artik yapacak bişi yok
Yaa gitmezsin inş. Kız diyorum uzak durun bdv den😄

Ahaha sende bendensin,ama bak benim bırak mesajı,beğenmedim ifadesi birakmam yetiyor😂😂
Onlardan. Bana da çok geldi cNm biseyi özetle anlatıyorum bir kişi beğenmiyor 30 kişi beğeniyor geçen gel dedim anlat derdini dedim cesaretini toplayıp gelemedii :KK8: genelde bu iyi geldi 😉😉😉

X