- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.554
benim ütüyü oğlan kırdı eşim de isyan etti yaptırmıyor ütüden mecburi emekli oldumHerkes ütü yapmaya başladı anlaşılan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim ütüyü oğlan kırdı eşim de isyan etti yaptırmıyor ütüden mecburi emekli oldumHerkes ütü yapmaya başladı anlaşılan
Deyip açmışsın negoBen bir düzen topiği açayım da görün siz
Hiç bilmiyorum ki
Hifaa niye üyelik iptalinde?
Eski tarikat. Yine renklenir mi bilemiyorumNeyse, iyi tarikat burası
O zaman onları idam etmelisin emos konuya uygun bir hareket olurSondan bir önceki sayfaya mesaj yazmışım o zamanlar :)
Durumum zaman zaman aynı, zaman zaman düzenli.
Ama ütü masasının üstüne dizdiğim ve birkaç gündür beni bekleyen çamaşırlar gerçek
Çok rahatsin o zaman ben ütü almadım mesela ütü yok evde. Söylüyorum inanmıyorlar. Hep bir alınacak ama elimiz değmiyor kot tisort takılıyoruz zaten çok rahatsız etmiyorKocamın memur olmasini cok isterdim, bu ise bolca kumas pantolon ve gömlek ütülemek demekti sanırım.
Memur olamadi bir türlü, fabrikada işçi oldu.
Nasıl olsa kapıdan servise biniyorum, fabrikadaki adamlardan başkası görmeyecek diyor galiba,
benim henüz ütülemeyip beklettigim tişört ve gömlekleri giyip gidiyor. Ne kaa rahatız karı koca
Hoş gelmişsiiin konuda ilk mesajlar ful böyleÜstsüz diye okudum ya.
Bende aynıyım fabrikaya gidiyorum diye pek ütü falan yapmam. Yaptim mi toplu katliam.Kocamın memur olmasini cok isterdim, bu ise bolca kumas pantolon ve gömlek ütülemek demekti sanırım.
Memur olamadi bir türlü, fabrikada işçi oldu.
Nasıl olsa kapıdan servise biniyorum, fabrikadaki adamlardan başkası görmeyecek diyor galiba,
benim henüz ütülemeyip beklettigim tişört ve gömlekleri giyip gidiyor. Ne kaa rahatız karı koca
Hoş gelmişsiiin konuda ilk mesajlar ful böyle
Herkesin bir üstünü cikarasi var havalardan herhalde konuyu açarken de yazin miydi acabaHoşbuldum ama öyle okunuyor gerçekten de ilk etapta
İnanilmazsinÇok rahatsin o zaman ben ütü almadım mesela ütü yok evde. Söylüyorum inanmıyorlar. Hep bir alınacak ama elimiz değmiyor kot tisort takılıyoruz zaten çok rahatsız etmiyor
Çok eski konu ya nasıl ugrastiydim da o azrailin eline vilada sopası koyduydum. Bir çıkış noktası aradığım donemlerAa bu ben nasıl görmemişim bu konuyu