Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah caniimm lütfettinBan
Ban felanda yedigin yok sikayet etmedim korkma rahat takil![]()
Kız sagnak yağmur var ya Konya ovasında yaz görmicez zaar çok dengesiz burda havalarEsmiyor du![]()
Sen nerdeysen bz ordayiz balım bocugummmm
Ross gorusemedik anlatsana nasil gidiyorrSen nerdeysen bz ordayiz balım bocugummmm![]()
İyi canm senden naberRoss gorusemedik anlatsana nasil gidiyorr
Bende iyiyim cocuk ev kk oyle gidiyor isteİyi canm senden naber
Haciyi hacıya
Agdaciyi agdaciya yolladim iste
Hahahahahahah
Senden naber![]()
Bende boyatcam daha boyatamadim yaaaa offBende iyiyim cocuk ev kk oyle gidiyor isteagdaliyim temizimm dibim yokk ne mutlu
s
Ne renk boyatcaanBende boyatcam daha boyatamadim yaaaa off![]()
Ben önceden kzildim ama o KDr çok akıyordu ki hafif siyahımsı kızıl yaptirmistim belki koyu renklerden devam edebilirimNe renk boyatcaan![]()
Anladim canim olsun neyle mutluysan oyle kullan :)Ben önceden kzildim ama o KDr çok akıyordu ki hafif siyahımsı kızıl yaptirmistim belki koyu renklerden devam edebilirim
Kızıl saçımi da çok döktü
Senin nasıl gidiyor kizilla askAnladim canim olsun neyle mutluysan oyle kullan :)
Cok guzelSenin nasıl gidiyor kizilla ask![]()
Ahahahahahah o zaman mutlu aşklarCok guzelakmasini bile seviyorum oyle manyagim
![]()
Kulaklarim hala kirmizi ama beni mutlu ediyor kirmizi kulaklarAhahahahahah o zaman mutlu aşklar![]()
Allah seni kulaklarına KDar naptin kırmızı yıKulaklarim hala kirmizi ama beni mutlu ediyor kirmizi kulaklar![]()
Boya geldiiiiAllah seni kulaklarına KDar naptin kırmızı yı
Ahahhahahah
Sac dışında boya karıştı mi sinir okuyorm.ben yaa hic sevmiyirmBoya geldiiiikirmizi kirmizi
![]()
Evet cok kotu oluyorSac dışında boya karıştı mi sinir okuyorm.ben yaa hic sevmiyirm
AaaKız sagnak yağmur var ya Konya ovasında yaz görmicez zaar çok dengesiz burda havalar