Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah caniimm lütfettinBan
Ban felanda yedigin yok sikayet etmedim korkma rahat takil
Kız sagnak yağmur var ya Konya ovasında yaz görmicez zaar çok dengesiz burda havalarEsmiyor du
Sen nerdeysen bz ordayiz balım bocugummmm
Ross gorusemedik anlatsana nasil gidiyorrSen nerdeysen bz ordayiz balım bocugummmm
İyi canm senden naberRoss gorusemedik anlatsana nasil gidiyorr
Bende iyiyim cocuk ev kk oyle gidiyor iste agdaliyim temizimm dibim yokk ne mutlu sİyi canm senden naber
Haciyi hacıya
Agdaciyi agdaciya yolladim iste
Hahahahahahah
Senden naber
Bende boyatcam daha boyatamadim yaaaa offBende iyiyim cocuk ev kk oyle gidiyor iste agdaliyim temizimm dibim yokk ne mutlu s
Ne renk boyatcaanBende boyatcam daha boyatamadim yaaaa off
Ben önceden kzildim ama o KDr çok akıyordu ki hafif siyahımsı kızıl yaptirmistim belki koyu renklerden devam edebilirimNe renk boyatcaan
Anladim canim olsun neyle mutluysan oyle kullan :)Ben önceden kzildim ama o KDr çok akıyordu ki hafif siyahımsı kızıl yaptirmistim belki koyu renklerden devam edebilirim
Kızıl saçımi da çok döktü
Senin nasıl gidiyor kizilla askAnladim canim olsun neyle mutluysan oyle kullan :)
Cok guzel akmasini bile seviyorum oyle manyagimSenin nasıl gidiyor kizilla ask
Ahahahahahah o zaman mutlu aşklarCok guzel akmasini bile seviyorum oyle manyagim
Kulaklarim hala kirmizi ama beni mutlu ediyor kirmizi kulaklarAhahahahahah o zaman mutlu aşklar
Allah seni kulaklarına KDar naptin kırmızı yıKulaklarim hala kirmizi ama beni mutlu ediyor kirmizi kulaklar
Boya geldiiii kirmizi kirmiziAllah seni kulaklarına KDar naptin kırmızı yı
Ahahhahahah
Sac dışında boya karıştı mi sinir okuyorm.ben yaa hic sevmiyirmBoya geldiiii kirmizi kirmizi
Evet cok kotu oluyor ense mense hep boyaniyor. Ayyy uyku basti benii noldu bana yaSac dışında boya karıştı mi sinir okuyorm.ben yaa hic sevmiyirm
Aaa burda sıcakKız sagnak yağmur var ya Konya ovasında yaz görmicez zaar çok dengesiz burda havalar