- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.579
- 31
Ay bugün bura esiyor Allah'tanKolay gelsin canımmm iyi nolsun sıcaklarla boğuşmaya devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bugün bura esiyor Allah'tanKolay gelsin canımmm iyi nolsun sıcaklarla boğuşmaya devam
Fikir neyse zikir de o olur hesabı.Neler oluyor burada, yoksam hala ustsuz mu geziyorsunuz
Fikir neyse zikir de o olur hesabı.
Yani şuan kendilerine özgürlük vermiş durumdayım :))
Demekki o da ütülü seviyor.Yapacak bir şey yokAhahah ama ilk okudugumda ben boyle okumustum. Bu sebeple hala boyle bakiyorum :) Sorumlusu Chocolita dir :))
Nickin cok guzeel karizmaa merak uyandiran nicklerden canimm cok ciddiyim :)Ahahah ama ilk okudugumda ben boyle okumustum. Bu sebeple hala boyle bakiyorum :) Sorumlusu Chocolita dir :))
Lütfen yazmayın
Ne olsun canım Annem Babam ve Yiğenim geldiler sonunda Kayseriye kahve yaptım annem babam abim ben içiyoruzKizlarr napiyorsunuuuz :)
Canım ya kusura bakma yaa gecenlerde bayanin biriyle kendi actıgı konuda kalan bi konusma alıcılara eklenmis bende engellemistim msj alıcda kalmıs kusuruma bakmaBu lutfen yazmayin ne kiz kim demis onu neden demis. Iyiyim bende yeni kahvalti ettik canim
Afiyet bak şeker olsun görüsmeyeli ne yapıyosun nasıl geciyo günün hani nezaman çekirdek denizinde yuzecezzzBu lutfen yazmayin ne kiz kim demis onu neden demis. Iyiyim bende yeni kahvalti ettik canim
Sana da afiyet olsun tatlimm balim valla gunlerim sarimsaksiz cacik gibi geciyor bir eksiklik var bir yarim kalmiss senin nasil geciyorAfiyet bak şeker olsun görüsmeyeli ne yapıyosun nasıl geciyo günün hani nezaman çekirdek denizinde yuzecezzz
Allah kolaylık versin ne olsun tangır tungur yuvarlanıp duruyorum degisen bisey yokk bu arada sarımsaksız yogurt candırSana da afiyet olsun tatlimm balim valla gunlerim sarimsaksiz cacik gibi geciyor bir eksiklik var bir yarim kalmiss senin nasil geciyor
Oyle ama sarimsaksiz cacik olmaz ki onDan oyle benzetme yapayim dedimAllah kolaylık versin ne olsun tangır tungur yuvarlanıp duruyorum degisen bisey yokk bu arada sarımsaksız yogurt candır
Öle de kuzu benim için cacık sarımsaksız olandır herşeyimin cins olduğunu soylemistım sarımsak sogan domates biber pişerse bende cacıgın hası bol naneli ve sarımsaksız olanıdırOyle ama sarimsaksiz cacik olmaz ki onDan oyle benzetme yapayim dedim
iyi bağrı olay çözüldü