- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
Canım bı konuda ki mesajını begenmedigim icin,benimde mesajlarımı beğenmemiş T Translokasyon1521 bu arkadaşT Translokasyon1521 baskasina yazdigim günaydin msjini nie begenmemissin hayirdir??
aynen sen npyoniyi bağrı olay çözüldü
aa ciddimisinn bana simdi ozelden yazdi yanlis oldu kusura bakma diye demeki o hirsla önüne geleni begenmemisCanım bı konuda ki mesajını begenmedigim icin,benimde mesajlarımı beğenmemiş T Translokasyon1521 bu arkadaşbu ne hirssa günaydın mesajına bile beğenmedim ifadesi bırakmış baksana ayy, aynı saçmalığı bana da yaptı ne güldüm sorma
Ahaha yanlış olmuştur muhtemelen senin mesajın altında yada üstünde benim mesaj vardır onu begenmeyecem diye seninkine tiklamistiraa ciddimisinn bana simdi ozelden yazdi yanlis oldu kusura bakma diye demeki o hirsla önüne geleni begenmemis
İyidir canım kk sörff başka ne olsun sen napyon bakalımaynen sen npyon
Cok komiksin gercekten... asil sen yaptin... neyse sen gibiyle ugrasamamCanım bı konuda ki mesajını begenmedigim icin,benimde mesajlarımı beğenmemiş T Translokasyon1521 bu arkadaşbu ne hirssa günaydın mesajına bile beğenmedim ifadesi bırakmış baksana ayy, aynı saçmalığı bana da yaptı ne güldüm sorma
sen neden onun msjlarini begenmedinkiAhaha yanlış olmuştur muhtemelen senin mesajın altında yada üstünde benim mesaj vardır onu begenmeyecem diye seninkine tiklamistirdüşün öyle bı hırs
Oyle birsey tabide yok arkadasiniz yapti asil onu bana resim yolladim ztn...aa ciddimisinn bana simdi ozelden yazdi yanlis oldu kusura bakma diye demeki o hirsla önüne geleni begenmemis
durun kavga etmeyin olaya el atcam simdi kim kimin msjini neden beenmemis olakiCok komiksin gercekten... asil sen yaptin... neyse sen gibiyle ugrasamam
neden yapti demeki senin msjlarinda begenmedigi bir yorumun olmusOyle birsey tabide yok arkadasiniz yapti asil onu bana resim yolladim ztn...
o zaman o salatalıklı yoğurt olurÖle de kuzu benim için cacık sarımsaksız olandırherşeyimin cins olduğunu soylemistım sarımsak sogan domates biber pişerse bende cacıgın hası bol naneli ve sarımsaksız olanıdır
Resim attim iste. Dinime kufreden musluman olsa baridurun kavga etmeyin olaya el atcam simdi kim kimin msjini neden beenmemis olaki
deli kızla ugrasyom sabah havuzunda oynamisdi simdi suyunu bosaltyodumki yakalandim yine istedi oda suda sörf yapiyo teyzesiİyidir canım kk sörff başka ne olsun sen napyon bakalım
İste yazdigi konuda ki bazı mesajları beğenmedim uymadığı için bana ve bi çok uyeninde mesajını aynı şekildesen neden onun msjlarini begenmedinki
Seninki begenmemek degil seninki sirf giciklik olsun diye... yazikk vallahi acidimİste yazdigi konuda ki bazı mesajları beğenmedim uymadığı için bana ve bi çok uyeninde mesajını aynı şekildeama oda sırf hirsindan olsa gerek girip benim mesajları beğenmemiş
Oldu canım ben o zmn kimsenin mesajına bana uymadığı için beğenmedim ifadesini birakmayim madem,sonra başkalarıda sen gibi hirsindan profilime girip benim mesajlara beğenmedim ifadesi bırakır falanCok komiksin gercekten... asil sen yaptin... neyse sen gibiyle ugrasamam
hayirli aksamlar cnm hosgeldinHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
olur öyle seylerİste yazdigi konuda ki bazı mesajları beğenmedim uymadığı için bana ve bi çok uyeninde mesajını aynı şekildeama oda sırf hirsindan olsa gerek girip benim mesajları beğenmemiş