ÜTÜSÜZ GEZENLER TARİKATI !

aa ciddimisinn bana simdi ozelden yazdi yanlis oldu kusura bakma diye demeki o hirsla önüne geleni begenmemis

aa ciddimisinn bana simdi ozelden yazdi yanlis oldu kusura bakma diye demeki o hirsla önüne geleni begenmemis
Ahaha yanlış olmuştur muhtemelen senin mesajın altında yada üstünde benim mesaj vardır onu begenmeyecem diye seninkine tiklamistirdüşün öyle bı hırs

Cok komiksin gercekten... asil sen yaptin... neyse sen gibiyle ugrasamam

Eklentiler

• Screenshot_20190716-195155_Samsung Internet.jpg
    92,7 KB · Görüntüleme: 37
Öle de kuzu benim için cacık sarımsaksız olandır herşeyimin cins olduğunu soylemistım sarımsak sogan domates biber pişerse bende cacıgın hası bol naneli ve sarımsaksız olanıdır
o zaman o salatalıklı yoğurt olur

İste yazdigi konuda ki bazı mesajları beğenmedim uymadığı için bana ve bi çok uyeninde mesajını aynı şekilde ama oda sırf hirsindan olsa gerek girip benim mesajları beğenmemiş
Seninki begenmemek degil seninki sirf giciklik olsun diye... yazikk vallahi acidim

Cok komiksin gercekten... asil sen yaptin... neyse sen gibiyle ugrasamam
Oldu canım ben o zmn kimsenin mesajına bana uymadığı için beğenmedim ifadesini birakmayim madem,sonra başkalarıda sen gibi hirsindan profilime girip benim mesajlara beğenmedim ifadesi bırakır falan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…