- 12 Haziran 2019
- 17.556
- 106.464
- 36
Bende bu tembellik varken silmem zor zatenSilme silme. Yağmur yağacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu tembellik varken silmem zor zatenSilme silme. Yağmur yağacak
Ben misafir geldiğinde camıma bakan olursa, daha geçen sildim yine yağmur yağdı ya diyorum ki yalan yağmadıBende bu tembellik varken silmem zor zaten
Misafir bilmiyor mu kız yağmadığınıBen misafir geldiğinde camıma bakan olursa, daha geçen sildim yine yağmur yağdı ya diyorum ki yalan yağmadı
Yok ben ilçede oturuyorum gelenle şehir merkezindeMisafir bilmiyor mu kız yağmadığını
İlla tatlı Olcan yaniTatlipasaklimi olsam ney
Bir dümeenler dönüyor kuzu adamlar bizi boşasın diye cikilota açmış konuyu sonumuzu hayır etsin ,Heeyyo ne oluyir burdaa nasul oyun içindeyiz yaehuu
Pasaklıyım amma tatlıyımmı diyonTatlipasaklimi olsam ney
Ahahah tatli olmazsa olmaz ahaha acive pis ahahaİlla tatlı Olcan yani
Bizimki zatin şikayetçi bide arada aliyom elime birakirsam onuda temelli dellennir ahahahBir dümeenler dönüyor kuzu adamlar bizi boşasın diye cikilota açmış konuyu sonumuzu hayır etsin ,
Dilos yemek yarismasi basladi katilcanmiBizimki zatin şikayetçi bide arada aliyom elime birakirsam onuda temelli dellennir ahahah
Kuzu katılırım dersem yalan olur hergun hastahenedeyim yine burdayım şu işler bitsin de inşallah katılırım canımDilos yemek yarismasi basladi katilcanmi
Ütüsüz gezeriz ütüsüz gezdiririz.@EternaaLLove @Blue_Perii @Kutsal Tiramisu @balbocuuu -SWEET MOM- @markoluparisli @zehra1809 hizuran @2014prenseslerim2015 @Psikolojik Deliii @adel8893 @SaryamV @Bonus @RosSsS @Pembeemzik @SeviyomHee @kurabiyekokusu78 Hifaa @Nurov D Dilos06 @Ayas19 @CinnetNur Cozuttu @Kova hatunu @Cay6 Limonsuzzcay @imzaben @ecesaygi @Gunyeli BettyRuble T Tatlianne20 @Gama kralice @Hebehubele @kevsersoylu @Cennet Annesi @Kendinisevenbiriii @Brunello Cicinelli @bide bele cek K KurkmantoluS @Kmsl Hnd @drdotty @kitapkahvehuzur @Silent Scream @ReyhanHatun93 @Minikriko hicmet16
Kimseyi atlamamaya çalıştım. Aramızda görmek istediklerinizi etiketleyebilirsiniz. Ama dikkat edin
Burası korkaklara göre değil
Sen benim evi temizle bende senin ütüleri yapam kozEvet hanımlar temizliğe evet severim helede ev silmeyi daha çok severim helede o domestos kokusu yok muu bayılırım fakat ütü bi kabusssssss ablam sagolsun o yaparrr
Bütün çocuklar mı aynı olur ya benim kızım da anne uyan dündüz oldu diye çemkiriyorVuu yeni topicimiz hayırlı olsun. Ben gece sızmış kalmışım. Uyandım ki saç baş birbirine girmiş off... Herif kaldırmaya çalışıyor sabah da oğlan dağa gözünü açmadan annem ıyann, annem ıyann diye uyandırmaya çalışıyor.