Ahahahha gunaydııın fıstıklı kaymaklı künefemmGüünaaydıınn ballarım böreklerim, yağlı çöreklerim,findiklarim,fistiklarimmay acıktım galiba ben bı kahvalti edip geliyim sizleri yemeden canlarım ciğerlerim toplu katliam yapmış olmayayım durup dururken
Gunaydinn baş döndüren dolgun saçlarGünaydın
Neydi benim adımLekeli Basma
O zaman buyur gel hoşgeldinMerhaba arkadaşlar sohbetlerinize bayıldım
Bugün kursa giderken utusuz tunigimi üstüne geçirip gittim çok mutluyummm
Ooo büyük oynamışsın
Gunaydin zaarını yediğiminin kadınıgünaydın afiyet şifa olsun
günaydın
Bir ben lakap bulamadım zaar
Offf canım çekti yaAhahahha gunaydııın fıstıklı kaymaklı künefemmyi yi afiyet olsun
Gel gel araya sıkışLutfen su tarikata benide alinn ben utuden vazgectimmmmmm adam vaz gecmiyor ya dun gece utu yapmamak icin 3 saat konustummmmmnmmmm ama yok tsrtle git dedim yok illede gomlek utuleee yokk istemiyorummm sevmiyorummmmm utu yapmak istemiyorumm Allahimmm isyannnn
çok duygulandımm artik sen pislikci basina terfi ediyorsun seni bu sekilde birakamam
İstek! Tutku! Azim! Zamanlama! Haaaayyt isyanım var ulaaanTüü Allah kahretmeye,camlara savaş açacam diye yerleri de ketcapa boyadım
Hoşbuldummm tşk ederimmm lakabim yok ama sizin lakablariniza bayıldım banaaaa bulunnnO zaman buyur gel hoşgeldin
Ooo büyük oynamışsın
Hos geldin gönlümün pasaklısı boşver lakabi sen ol yeterrr
Haha büyük oynadım ama eşime yakalandimO zaman buyur gel hoşgeldin
Ooo büyük oynamışsın
Hos geldin kevser :)) seni her gordugumde bir kevser suresi okuyorum ne hayirli arkadassin ♡ sana pis lakap bulamiyorum bile habire agzimda inna ateyna kelkevserrr ♡Hoşbuldummm tşk ederimmm lakabim yok ama sizin lakablariniza bayıldım banaaaa bulunnn
Oyy canım benim hoş buldum allah razı olsun canimmm ne mutlu bana ozaman canımHos geldin kevser :)) seni her gordugumde bir kevser suresi okuyorum ne hayirli arkadassin ♡ sana pis lakap bulamiyorum bile habire agzimda inna ateyna kelkevserrr ♡
Ahahahah neleri neleri goze aldikkk! Bu duzene bir savastir kizlar. Kolay olmayacakk bize deli diyecekler mal mısın içtin mi diyeceklerr desinleerHaha büyük oynadım ama eşime yakalandimnabiyon kız deli manyak kafayı mı yidin dedi görünce lan sen leğene su doldurup benim kafamı da basar boğmaya çalışırsın bu gidişle ben senden korkmaya başladım diyor
Ahh bebegimmm nasıl duygulandım bilemezsin ayçok duygulandımm artik sen pislikci basina terfi ediyorsun seni bu sekilde birakamam2 kati maas + 1 kilo yığın toz + 1 yıllık kırışık elbise
Cok israr ettiysen sende boklu naciye olOyy canım benim hoş buldum allah razı olsun canimmm ne mutlu bana ozaman canım
Ama lakap bulmak lazım ya sizin lakablara bayıldım☺
Ahhahahahah çok sevdim ben bu lakabimii ya whatsapda arkadaşlar la konuşurken hep bok emojisini gönderirim bana çok uyumlu oldu çok sağ canımCok israr ettiysen sende boklu naciye olahaha dur dusunelim orjinal bir seyler yapalimmm kizlar kevsere lakap bulalim
Mal mısın içtin mi deseler iyi kizzAhahahah neleri neleri goze aldikkk! Bu duzene bir savastir kizlar. Kolay olmayacakk bize deli diyecekler mal mısın içtin mi diyeceklerr desinleercunku bizler direnisciyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?