Di miii di mi tortulucumOnemli olan direnisimizi destelemek fikirler bizde daha onemli tiramisucum
Oyuncak bebekleri seviyor musunnDi miii di mi tortulucum
Seviyorum özellikle bratzleriOyuncak bebekleri seviyor musunnbende cok seviyorumm
Cok havalilar dimiSeviyorum özellikle bratzleriöf ama karar veremedim ki hangisini profil yapayım
EvetttCok havalilar dimiben en cok siyah sacli olani begeniyoruum siyahi olan da cok guzell
Seni simgeliyorEvetttmesela ben de şey takıntısı var böyle bebek filan profile koycaksam mavi gözlü koymam esmer siyah saçlı koymam bana benzemesi lazım hiç değilse kaş göz rengi gibi psikolojik olarak galiba
Evet şu anlık bunda karar kıldımSeni simgeliyorbratz rock melekleri diye bir animasyon seyretmistim yillar once.. Animasyon severm ben cocuk filmlerine bayilirim
Duygusal şarkı dinleyip tiribe giriyorum benKimse katliam yapmıo ohh valla
Nıye kız ütüyü mü özledinDuygusal şarkı dinleyip tiribe giriyorum ben
Ütünün canı cehennemeNıye kız ütüyü mü özledin
Aman yeme sakın vaRile dönersin sonra tekmeyle götürürler seniÜtünün canı cehennemekarnim ac benim karnimm
Yaa sen acikmadin mi su saatteAman yeme sakın vaRile dönersin sonra tekmeyle götürürler seni
Bn Bi gofret attım ağzımaYaa sen acikmadin mi su saattenapsak ki simdi
Eee yükledin şekerii?Bn Bi gofret attım ağzımabol su tmm
Kız küçük gofret öle paketli seyler den değilEee yükledin şekerii?simdi seni tekmeyle cikaricaklar bak gor sennn bana diyor bir deee
Olsun şeker şekerdirKız küçük gofret öle paketli seyler den değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?