Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm atlamışım pardon hoş geldin antijilet gömlek! Antilik seninle olsun! Gama Capella
Aslaa ütü yok vedalaş ütünle şekerim bak çarşamba günü ayin var nasıl gelceksin ayine sen?Arada bi utu yapabiliyor muyuz
Bence at onu sen pis o pisArada bi utu yapabiliyor muyuz
O pek pis durmuyor boşver onu :|Yaa gibicibicis krem mi olsaydım. Piyasada bile yok.
Sekerim adam bosarsa bol bol ayin yapacam zaten sizeAslaa ütü yok vedalaş ütünle şekerim bak çarşamba günü ayin var nasıl gelceksin ayine sen?
Adamı da tarikata alırız erkekler hiç zorlanmaz zaten hemen uyum sağlarlar onlara pislik olsunSekerim adam bosarsa bol bol ayin yapacam zaten size
En iyisimi ben konuk.misafir olayimSekerim adam bosarsa bol bol ayin yapacam zaten size
Aaaa tarikata girmiyo musuuuun bak ne güzel ayinler yapcaz buradaaa dualar okuncak o tarzEn iyisimi ben konuk.misafir olayim
O pek pis durmuyor boşver onu :|
Bu saatte normaldir canım sakiin sakin Ben gidiyorumm uykum geldii inşallah pis rüyalar görürümZiyaaalandım da ben nerden geldiyse aklima
Çok orjinal :))) hoş geldin pasakliçe! Pasak seninle olsun!PasakLiÇe
hepimizle olsunÇok orjinal :))) hoş geldin pasakliçe! Pasak seninle olsun!
Kız cidden yapmışın ya ben zaten yıllardır ütüsüz geziyorum@EternaaLLove @Blue_Perii Kutsal Tiramisu @balbocuuu @Sweet mummy @markoluparisli @zehra1809 @hizuran @2014prenseslerim2015 @Psikolojik Deliii @adel8893 @SaryamV @Bonus @RosSsS @Pembeemzik @SeviyomHee @kurabiyekokusu78 Hifaa @Nurov @Dilos06 @Ayas19 @CinnetNur Cozuttu Kova hatunu @Cay6 @Limonsuzzcay @imzaben P Pia22 @Gunyeli @slnkhrmn008 @Tatlianne20 Gama Capella @Hebehubele @kevsersoylu @Cennet Annesi @Kendinisevenbiriii @Brunello Cicinelli @bide bele cek @Kurkmantolumdnn @Kmsl Hnd drdotty @kitapkahvehuzur @Silent Scream Hayhatun Tenceresiz kaldim anne @hicmet16
Kimseyi atlamamaya çalıştım. Aramızda görmek istediklerinizi etiketleyebilirsiniz. Ama dikkat edin
Burası korkaklara göre değil