Aynenanca orta halli alıyoz napak maksat iş görsün
Anasini gorursem soylerim hep oglunu goruyorumçocuğa deme zaten anasına de
Tam kadınlığının zirvesini yaşadıgin yaştasın
yaşımdan memnunum ya 30ları seviyorum.20lerimdeki gibi saftirik değilim artık en azındanHiçde bile asıl 30dan 35den sonra kadın guzelleşir çıtıırlasır ❤❤❤❤
Yasinlan memnun oldum eseriiiiiiik eserikEn büyük ben miyim yaş 36
Sen buyuk var guzelim ben 82 liyim 37 yaşındayım ❤❤❤En büyük ben miyim yaş 36
30lar guzeldir ya.. Eylul de 25 oluyorum 5 yilim kaldi 30umayaşımdan memnunum ya 30ları seviyorum.20lerimdeki gibi saftirik değilim artık en azından
Çocuk olunca duşta kafa dinlemek lüks gibi bide şimdi ikinci oldu anca o uyuyunca WC ye giriyorum o ara da kafa dinliyorumWcde kafa dinlemek mi hadi dusta suyun altında deseniz anlıcam hanimlarfantazi olarak anlamayın lütfen şekerim gercekten araştırma olarak kanıylanmıs
30lar guzeldir ya.. Eylul de 25 oluyorum 5 yilim kaldi 30uma
[/QUOT
Neden üzülüyosun ki her yasın ayrı bi guzelliği var önemli olan neler biriktirdiğin nekadar sevdiklerinle oldugun
ben de yanılıp 6 kiloluk aldım.ama battaniye yorgan yıkanmıyo pişmanım 9luk almadığımaAynenilk kayınaile ile yanı eve evlendimdi aniden ayrı eve çıkınca ne denk gelirse onu aldım 5 kilocuk artık yetmiyor amma 9 yıl garantili olunca değiştirmiyor benim herif
Anasini gorursem soylerim hep oglunu goruyorumcevabi ogluyla gondermesin sonra
Sabah kendimi de tanıttımYasinlan memnun oldum eseriiiiiiik eserik
Yok o dediginin sesi biraz vicik cikiyor o degil buBaşka bir şey yapıyor olmasın o
Ben bu yüzden 9 kiloluk aldım, benimki de 5 kiloluktu.ben de yanılıp 6 kiloluk aldım.ama battaniye yorgan yıkanmıyo pişmanım 9luk almadığıma
Oha yok artıkYok o dediginin sesi biraz vicik cikiyor o degil butasinsalar da kurtulsam üfffff
iki üç sene sonra falan alırım inşallah ben deBen bu yüzden 9 kiloluk aldım, benimki de 5 kiloluktu.
Bende aynı kendi kendine bozulsun diye dua ediyorum amma bozulsa bile garanti var halaben de yanılıp 6 kiloluk aldım.ama battaniye yorgan yıkanmıyo pişmanım 9luk almadığıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?