- 21 Haziran 2016
- 9.249
- 25.558
- 548
Choco sen 93’lü diğil misinBende istanbuldanım İstanbulda yasıyorum :) O zaman bebek bekleyen diğer arkadaşlarım için ettigim dualara seni de ortak edeceğim artık.. İnşallah dualarımız kabul olur. 24 yasındayım evliyim :)
Kaldırım taşına mi surtuyor keseyi nasıl duyulurAhahhahaevett aslında çok mantıklı ama insan yine bir çekiniyor sanki benim komsu keseye gecti cirt cirt keseleniyur suan
Hic sorma. Ayiptir soylemesi (soylerim) oglu eve kız attı kimse bilmiyor ben biliyorum ama bütün detaylara hakimim
Hep kurutmasız aldık makınelerıHakaret sayarım
Her gün iki kere çalışıyor uyuz şey
SağolasinGecmiş olsun simdi nasılsın eşininde ellerine saglık
Telefon fantazilerini dinlemekten fenalik gelmisti nihayete erince trafik durduaha elinde fena koz var desene
bişey olursa yakarım gençliğini diye tehtid edersin artık
Hala devam ediyor hic sorma derisini yüzecek 1 saat kese mi olur minikimKaldırım taşına mi surtuyor keseyi nasıl duyulur
Yok şekerim 94 lüyüm benChoco sen 93’lü diğil misin
Ay ne güldüm buna yaaaTelefon fantazilerini dinlemekten fenalik gelmisti nihayete erince trafik durdutovbest..
Bir yıldır yikinmiyordu heralde parmak parmak kir çıkartıyor sanırımHala devam ediyor hic sorma derisini yüzecek 1 saat kese mi olur minikim
Sagol canım bugune şükür abime kayseriye geldim fakat geldim geleli komşularıyla uğrasıyorumSağolasin
Çok şükür daha iyiyim sanırım cancazim.
Aman ben hasta olmayayım eve bomba atsalar ancak bu hale gelebilir
amaanTelefon fantazilerini dinlemekten fenalik gelmisti nihayete erince trafik durdutovbest..
O bir saattir sende WC de misinHala devam ediyor hic sorma derisini yüzecek 1 saat kese mi olur minikim
Benim burada psikolojim bozuluyor hifacıgımmmAy ne güldüm buna yaaa
eneem minnakmışsın senYok şekerim 94 lüyüm benben daha küçüküüm
Evet hemde nasil oluyor ben bekar olmama ragmen hasta oldum mu yada ogun evde olmayayım yoklugum hemen belli oluyoSağolasin
Çok şükür daha iyiyim sanırım cancazim.
Aman ben hasta olmayayım eve bomba atsalar ancak bu hale gelebilir
Yorulmusum kız oturdugum yerden kalkamadımO bir saattir sende WC de misin
Bu makinem yeni, kurutmalı çok istedim de kocam bir sürü negatif enerji yaydı vazgeçtim o dönemHep kurutmasız aldık makınelerıçamaşir asarken can verip topiğimin aykırı ev hanımlarına yol gostericem cok ses getiricem
Minnakim evetttt ama kafam en az 45 basiyoeneem minnakmışsın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?