- 30 Ocak 2017
- 13.306
- 197.016
- 598
Biliyorummm cok memnun oldum seni tanidigimaSabah kendimi de tanıttım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorummm cok memnun oldum seni tanidigimaSabah kendimi de tanıttım
9luk aldik bizde ben icine yolluklari paspaslari da atiyorumben de yanılıp 6 kiloluk aldım.ama battaniye yorgan yıkanmıyo pişmanım 9luk almadığıma
Ay nasıl guzel9luk aldik bizde ben icine yolluklari paspaslari da atiyorum
Her halinle supersin sen ❤ bir kere Highlighterin varBen de 92liyim ama 27 yaşındayım diyorum banane ben de 26 dicem
Daha guzelleri senin olsunn hifam ♡Ay nasıl guzel
TünaydınTunaydin pasakdaşlarim ☻
Gunaydinnn pasak bizimle olsun! kız kadın yüklesene bir kurban fotosu bir manyaklık yapsanaTunaydin pasakdaşlarim ☻
Bi de benden bak...Evet hemde nasil oluyor ben bekar olmama ragmen hasta oldum mu yada ogun evde olmayayım yoklugum hemen belli oluyo
hi...Tunaydin pasakdaşlarim ☻
Ay melankoligim tuttu kiz kiyamiyorum falan diyormusumGunaydinnn pasak bizimle olsun! kız kadın yüklesene bir kurban fotosu bir manyaklık yapsana
En çok ne iş yapmayı sevmiyosan ondan başla hayal gücünü zorlaaAy melankoligim tuttu kiz kiyamiyorum falan diyormusum
Jurasic park diyosunBen iki gün el sürmeyince benim balkonda börtü böcek karınca çekirge allah ne verdiyse arasında 5.harp alayı kurulmuş baskina gelmis keretaaaalar
Is olan herşeyden nefret ediyorum orda sıkıntı yok ama tembel jerryim sıkıntı ordaEn çok ne iş yapmayı sevmiyosan ondan başla hayal gücünü zorlaa
Jerry degilde Garfield olmasin o kediIs olan herşeyden nefret ediyorum orda sıkıntı yok ama tembel jerryim sıkıntı orda
Hic farketmezJerry degilde Garfield olmasin o kedi
Çabalıyoz napalım kac kişiyi ayaklandırırsak o kadar kar bizenabıonuz kız pasaklı lar
Hic farketmez