- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.216
- 898
Başka bir şey yapıyor olmasın oHala devam ediyor hic sorma derisini yüzecek 1 saat kese mi olur minikim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka bir şey yapıyor olmasın oHala devam ediyor hic sorma derisini yüzecek 1 saat kese mi olur minikim
çıtırsın anlamında didim zatenMinnakim evetttt ama kafam en az 45 basiyo erken olgunlasma sendromu oldu bende
Desene ben gibi kafa dinliyon WC deYorulmusum kız oturdugum yerden kalkamadım
Buyuk kayip ama iste hep parasizlikkk fakir olmakkkBu makinem yeni, kurutmalı çok istedim de kocam bir sürü negatif enerji yaydı vazgeçtim o dönem
ben çamaşır makinem olduğuna bile şükrediyom.varsın kurutmasınBu makinem yeni, kurutmalı çok istedim de kocam bir sürü negatif enerji yaydı vazgeçtim o dönem
Aha benim züürt tesellisi buben çamaşır makinem olduğuna bile şükrediyom.varsın kurutmasın
Sagol ay utandimm sen pekiiiiçıtırsın anlamında didim zaten
Bide evin en küçügü ise 15 yasındayken bile 25 yasındaki insan gibi düsünüp davranmaya basliyosun onunda etkisi oluyoMinnakim evetttt ama kafam en az 45 basiyo erken olgunlasma sendromu oldu bende
Fiyat farkı çok yoktu da, yok iyi çıkmaz yok şöyle olur böyle olur çabuk bozulur falan deyip durdu, bende pes ettim sonunda,Buyuk kayip ama iste hep parasizlikkk fakir olmakkk
anca orta halli alıyoz napak maksat iş görsünAha benim züürt tesellisi bu
ben çoturgilllerdenim 34Sagol ay utandimm sen pekiiii
Ben duyduklarimdan sonra tirstim biraz cocuktan sapik mi ne asansorde karsilasip duruyoruz zaten bir sey soylemedimamaan ben söylerdim valla komşu osursanız duyuluyo haberiniz olsun diye
Wcde kafa dinlemek mi hadi dusta suyun altında deseniz anlıcam hanimlar fantazi olarak anlamayın lütfen şekerim gercekten araştırma olarak kanıylanmısDesene ben gibi kafa dinliyon WC de
ben son teknoloji de alsam kesin bozulur öyle şanslıyım elektronikteFiyat farkı çok yoktu da, yok iyi çıkmaz yok şöyle olur böyle olur çabuk bozulur falan deyip durdu, bende pes ettim sonunda,
Tam kadınlığının zirvesini yaşadıgin yaştasınben çoturgilllerdenim 34
Hiçde bile asıl 30dan 35den sonra kadın guzelleşir çıtıırlasır ❤❤❤❤ben çoturgilllerdenim 34
Ben de 92liyim ama 27 yaşındayım diyorum banane ben de 26 dicemYok şekerim 94 lüyüm ben ben daha küçüküüm
çocuğa deme zaten anasına deBen duyduklarimdan sonra tirstim biraz cocuktan sapik mi ne asansorde karsilasip duruyoruz zaten bir sey soylemedim
İşkence dolu dönüşlerde bekliyoruzzz illa iş yapacaksan da arada bir iki tokat atBen kaçayım. Çok işim var demiyim bu sayfada fururlar beni
Keyif yapıcam diyim