- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
Aynenanca orta halli alıyoz napak maksat iş görsün![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynenanca orta halli alıyoz napak maksat iş görsün![]()
Anasini gorursem soylerim hep oglunu goruyorumçocuğa deme zaten anasına de![]()
Tam kadınlığının zirvesini yaşadıgin yaştasın![]()
yaşımdan memnunum ya 30ları seviyorum.20lerimdeki gibi saftirik değilim artık en azındanHiçde bile asıl 30dan 35den sonra kadın guzelleşir çıtıırlasır ❤❤❤❤
Yasinlan memnun oldum eseriiiiiiik eserikEn büyük ben miyim yaş 36
Sen buyuk var guzelim ben 82 liyim 37 yaşındayım ❤❤❤En büyük ben miyim yaş 36
30lar guzeldir ya.. Eylul de 25 oluyorum 5 yilim kaldi 30umayaşımdan memnunum ya 30ları seviyorum.20lerimdeki gibi saftirik değilim artık en azından![]()
Çocuk olunca duşta kafa dinlemek lüks gibi bide şimdi ikinci oldu anca o uyuyunca WC ye giriyorum o ara da kafa dinliyorumWcde kafa dinlemek mi hadi dusta suyun altında deseniz anlıcam hanimlarfantazi olarak anlamayın lütfen şekerim
gercekten araştırma olarak kanıylanmıs
![]()
30lar guzeldir ya.. Eylul de 25 oluyorum 5 yilim kaldi 30uma
[/QUOT
Neden üzülüyosun ki her yasın ayrı bi guzelliği var önemli olan neler biriktirdiğin nekadar sevdiklerinle oldugun![]()
ben de yanılıp 6 kiloluk aldım.ama battaniye yorgan yıkanmıyo pişmanım 9luk almadığımaAynenilk kayınaile ile yanı eve evlendimdi aniden ayrı eve çıkınca ne denk gelirse onu aldım 5 kilocuk artık yetmiyor amma 9 yıl garantili olunca değiştirmiyor benim herif
![]()
Anasini gorursem soylerim hep oglunu goruyorumcevabi ogluyla gondermesin sonra
![]()
Sabah kendimi de tanıttımYasinlan memnun oldum eseriiiiiiik eserik![]()
Yok o dediginin sesi biraz vicik cikiyor o degil buBaşka bir şey yapıyor olmasın o![]()
Ben bu yüzden 9 kiloluk aldım, benimki de 5 kiloluktu.ben de yanılıp 6 kiloluk aldım.ama battaniye yorgan yıkanmıyo pişmanım 9luk almadığıma![]()
Oha yok artıkYok o dediginin sesi biraz vicik cikiyor o degil butasinsalar da kurtulsam üfffff
iki üç sene sonra falan alırım inşallah ben deBen bu yüzden 9 kiloluk aldım, benimki de 5 kiloluktu.
Bende aynı kendi kendine bozulsun diye dua ediyorum amma bozulsa bile garanti var halaben de yanılıp 6 kiloluk aldım.ama battaniye yorgan yıkanmıyo pişmanım 9luk almadığıma![]()