• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÜTÜSÜZ GEZENLER TARİKATI !

Günaydın revanimm 😊😊 bugune şükür iyiyim ama kahve içeyim deli fişşek olurumm 😀😀 havalar malum adamı srrsemletiyo sende mi gec uyudun
Beraberdik ya kuzum unuttun mu ayol :KK8: ay wc girdim agzimin tadiylan oturamiyorum bile 😑 yan taraftakinin banyosu bitisigimde butun ses icerde suan 😑 napsam biliyor kim oldugumu bende onun kim oldugunu biliyorum

Beraberdik ya kuzum unuttun mu ayol :KK8: ay wc girdim agzimin tadiylan oturamiyorum bile 😑 yan taraftakinin banyosu bitisigimde butun ses icerde suan 😑 napsam biliyor kim oldugumu bende onun kim oldugunu biliyorum
ata demirerin dediği gibi
niye kasıyosun kendini,yan tuvaletteki pide mi yiyo sanki:D :D :D

Yok kuzum unutmadım cıktıktan sonra ben uyumadım cünkü saat 5bucuga geliyordu ondan sordum hemen uyumadın mı diye

Back