Potansiyaline bayildim delicikk olur olur sendenefo tam çamaşır makinenin üstünde kir mi var diycektim ,benim laptopun ekranındaki kirmiş meğer
Günaydın revanimmGunaydin fistikim uyumusum valla ancak yazabildimm zombiden halliceyim sen nasilsinn :)
kir pislik bakımından mı diyon ,o benim doğal halimPotansiyaline bayildim delicikk olur olur senden
Beraberdik ya kuzum unuttun mu ayolGünaydın revanimmbugune şükür iyiyim ama kahve içeyim deli fişşek olurumm havalar malum adamı srrsemletiyo sende mi gec uyudun
ata demirerin dediği gibiBeraberdik ya kuzum unuttun mu ayolay wc girdim agzimin tadiylan oturamiyorum bile yan taraftakinin banyosu bitisigimde butun ses icerde suan napsam biliyor kim oldugumu bende onun kim oldugunu biliyorum
Daha guzellkir pislik bakımından mı diyon ,o benim doğal halim
Ahahhahaata demirerin dediği gibi
niye kasıyosun kendini,yan tuvaletteki pide mi yiyo sanki
anam o kadar mı ince duvarlarAhahhahaevett aslında çok mantıklı ama insan yine bir çekiniyor sanki benim komsu keseye gecti cirt cirt keseleniyur suan
Hakaret sayarımefo tam çamaşır makinenin üstünde kir mi var diycektim ,benim laptopun ekranındaki kirmiş meğer
Her gün iki kere çalışıyor uyuz şey
Günaydin şekerim pasakli pis degilim düzeni severim Hele perdeler örtüler en düzgununden olmalı hayatımda tek sevmediğim ütüdürGünaydın pis pasaklı yoldaşlarım
kendimi ibb başkanı gibi hissettim bi anKızlar kilo vermek isteyen varda bizim sayfaya bekleriz@Evdeki deli konu sahibi
Hic sorma. Ayiptir soylemesi (soylerim) oglu eve kız attı kimse bilmiyor ben biliyorum ama bütün detaylara hakimimanam o kadar mı ince duvarlar
Hoşbuldum cancazim...Aramıza hoş geldin
Yok kuzum unutmadım cıktıktan sonra ben uyumadım cünkü saat 5bucuga geliyordu ondan sordum hemen uyumadın mı diyeBeraberdik ya kuzum unuttun mu ayolay wc girdim agzimin tadiylan oturamiyorum bile yan taraftakinin banyosu bitisigimde butun ses icerde suan napsam biliyor kim oldugumu bende onun kim oldugunu biliyorum
İBB başkanı olmak önemlikendimi ibb başkanı gibi hissettim bi an
aha elinde fena koz var deseneHic sorma. Ayiptir soylemesi (soylerim) oglu eve kız attı kimse bilmiyor ben biliyorum ama bütün detaylara hakimim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?