İşleri güçleri psikopat yönlerimiz sorsalar halbuki ne makul isteklerimiz varNe tatliyiz muhabbetimize bakar misiniste eslerimiz bunlari gormez gider en sacma hareketlerimizi gorurler
Evet hiç bi kosulda ve hiç bi durumda hiç biseyini ne kendini ne recelini ne pastada ne dondurmasıni aklına gelecek hiç biseyiniCilek sevmiyosun ciddi misin
Saol canımCanınız sagolsun hanımlar buyrun gelin ikram edeyim ❤❤❤
Reyhan sen profil resmini mi degistirdin,,,? Sen vardin sanki profil de dimiİşleri güçleri psikopat yönlerimiz sorsalar halbuki ne makul isteklerimiz varbana ejderha meyvesi al demıorum mesela masum Bi şeftali nidası ama yok odunluğun gereğidir düşünmeden söylemek
Evet grup için pasakliçe olduö ya sıyrık Bi foto koydum esrarengizReyhan sen profil resmini mi degistirdin,,,? Sen vardin sanki profil de dimi
Yaa varya yemin ediyorum cilegin yerine ben bozuldum suan.. Olabilir dicem ama allah allah.. Oluyormus gercekten demekEvet hiç bi kosulda ve hiç bi durumda hiç biseyini ne kendini ne recelini ne pastada ne dondurmasıni aklına gelecek hiç biseyini
Supermis seni yansitiyorEvet grup için pasakliçe olduö ya sıyrık Bi foto koydum esrarengiz
Neyseki bende kolaya fındık atıp içen Bi tipim sana cok bozulmadımBenim kadar cinslikte level atlayan var mıdır
Yaniii misal benim sevdiğim ama ayrıldıgım erilde çilegin her seyini severdi ben visneciydim visnenin herseyiini yerdim o çilegin oda visneli bisey yemez içmezdi.Yaa varya yemin ediyorum cilegin yerine ben bozuldum suan.. Olabilir dicem ama allah allah.. Oluyormus gercekten demek
Karanlık yönüm gibi düşünSupermis seni yansitiyor
Ay ciddi misin guzel oluyor muNeyseki bende kolaya fındık atıp içen Bi tipim sana cok bozulmadım
Bende kolaya kahve özellikle nescafe classic atıp içmeye bayılıyorummmNeyseki bende kolaya fındık atıp içen Bi tipim sana cok bozulmadım
Valla gayet iyi oluyor kolanın gazında alıyorAy ciddi misin guzel oluyor mu
Bende kendimi tuhafim diyordum yaBende kolaya kahve özellikle nescafe classic atıp içmeye bayılıyorummm
kolaya kahvemi ilk defa duydum ben sokBende kolaya kahve özellikle nescafe classic atıp içmeye bayılıyorummm
choco izleşekmiBende kendimi tuhafim diyordum yaooocv cok uc bir sey oldu bu
Ben kahvaltilik cikolatanin ustune peynir koyup yemeyi cok seviyorumValla gayet iyi oluyor kolanın gazında alıyor
Dene bence içtikçede beni hatırlaakolaya kahvemi ilk defa duydum ben sok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?