Izledim minikiiimchoco izleşekmi
Benim herif gibi labmeyle yiyo herseyi resmen işkence edıor peynireBen kahvaltilik cikolatanin ustune peynir koyup yemeyi cok seviyorum
Baska tuhaf yediginiz seyler var miBenim herif gibi labmeyle yiyo herseyi resmen işkence edıor peynire
Daha neler var bilsenn bendeBende kendimi tuhafim diyordum yaooocv cok uc bir sey oldu bu
Labneyle visne receli üstünede taze nana yapragı yada visne receli üstüne nane yapragıı harıka oluyooBenim herif gibi labmeyle yiyo herseyi resmen işkence edıor peynire
Cokkk guzel olur hemideeBaska tuhaf yediginiz seyler var miben mesela sucugu biraz yanik severimmmmm
En cilginindan basla canimNerden başlıyayımmm
Evetttt yanik sucuuuuk ayyyCokkk guzel olur hemidee
En çılgın okadar var kiii sıraya koysam yazsamm bilmiyorum kapı önüne konurummEn cilginindan basla canim
sariyla siyahi karısdırır koktey yapar icerimde kahve neymis arkadasDene bence içtikçede beni hatırlaa
balbocuuu ben bilyon demiIzledim minikiiim
Aaa ben seni minikro sandim resimden dolayii simdi nickini goruyorummmbalbocuuu ben bilyon demi
Oda çok guzell oluyoo vallasariyla siyahi karısdırır koktey yapar icerimde kahve neymis arkadas
Kiz seker komasina girersinizz recel buu nasil yediniz masallahMisal benim ex le belgesel izliyorz telden o manyak ayıla bayıla cilek recelli yogurt ben visne recelinin dibini görüyorum düsün birimizin elinde kavanoz recel birimizin elinde orta boy yogurt ve cilek kavanozu adam çilek recelini dokup dokup yoyoove düsün koca park acık alan ben hayvalar birbirini ekmek arası döner yaptıka aylaya aylaya yiyorum oda bana sanki film izler gibi izliyo düsğn ikimizde koca recel kavanozunu bitirdik
minikro aslına döndü minik meleklerim o. simsi sıra bnde biz boyle sırayla totem yapyoz yemek yarismasinda kim riko olsa 1.oluyo bide ben deniyeyim dedimAaa ben seni minikro sandim resimden dolayii simdi nickini goruyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?