ÜTÜSÜZ GEZENLER TARİKATI !

Beni acıyor kafein sende tersine işlıo
Aynen herkes öle diyoo kahve içmezsem ayılamam kahve içmezsem uyuyamam kahve içmezsem kendime gelemem annemde hep der kızım bu kahve sana ne yapıyooo ya hastayken kahve içince ateşi düsen benden baskası olmaz olamaz

Hayırlı gecelerin olsun canım ne olsun buna şükür ne diyelim sende ne var yok nasılsın
Bende iyiyim canim takiliyoruz iste egleniyoruz sikici hayatimizi renklendiriyoruz :)) bir heyecan oluyor. Kocanla oturuyorsun mesela birden kalkip gizlice bir seyin ummugunu sikip fotograf cekiyosun yakalanma duygusu çok heyecanli cunku deli olmak lazim bunlar icin

Allah daha iyi etsin neşeni daim kılsın ❤❤ valla bende ne ümüğünü sıkacak koca var nede kızacak cocuk ama yinede bende bi taraftan deliyim sagolsun benide delirttiler

Bnm gbi yakalan da git toleti yıka desin kadın dilinden anlamıyorlar ki

Yaa kahve benimde uykumu getiriyo sicak sicak :) sut icince de kafayi buluyorum ben normal olmuyorum

Hastayken geçen sene artık baya yogunluk stres bizimkilerin hastalık ve babamın süreci sonucu vucut bayy bayy dedi hiç unutmam kolda serum elde kahve düsünün doktor bileydim önceden verirdim serum diye kahve takdırmazsa sizin kızınız şükredin amca demistii

Senin kadar nickini yansitan bir baayan gormedim kadin dedigin nickinin adami olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…