- 7 Mayıs 2018
- 702
- 3.425
- 118
Valla bisey olmadi zaten visne receli sekersiz olunca . Ya bide ben ex babası rahmetliye cekmisim adamda aşırı derecede visneyi severmis visne receli üzeri taze nane yapragı özellikleeKiz seker komasina girersinizz recel buu nasil yediniz masallah
Ne minik meleklerim miminikro aslına döndü minik meleklerim o. simsi sıra bnde biz boyle sırayla totem yapyoz yemek yarismasinda kim riko olsa 1.oluyo bide ben deniyeyim dedim
Patlamis misirin ustune damla damla az bir sey su gezdiriyorum cok hosuma gidiyooDeliliğimizee ve yaptıgımızı butun herseye
Patlamıs mısırın üzerine pul biber ve ketcatda guzel oluyooPatlamis misirin ustune damla damla az bir sey su gezdiriyorum cok hosuma gidiyoo
gece gece delirmecelerDeliliğimizee ve yaptıgımızı butun herseye
kız sen farkli bi evrende yaşiyon harbi bak buralarda harcaniyon senPatlamıs mısırın üzerine pul biber ve ketcatda guzel oluyoo
Oyle hic denemedimPatlamıs mısırın üzerine pul biber ve ketcatda guzel oluyoo
Ben zaten farklı evrende yasadıgımı farkındayımmkız sen farkli bi evrende yaşiyon harbi bak buralarda harcaniyon sen
Bende pudingin sle bi altına üstğne getirip öle yemeyı seviyorumOyle hic denemedimsonraaa pudingin kaymak tutan ust kismini bozmasan kasikla alttan siyira siyira yemeyi cok seviyorumm
evett bk simdi sana ozetliyeyim. tontriko diye arkadasimiz 1.oldu soraki yarisma minik meleklerim adini minikriko yapti totem gbi bu kez minikriko 1.oldu simdi diger yarisma baslayinca adini düzeltti bu kez ben totem yapyom olay buNe minik meleklerim miya o benim eski arkadasimmm yaa iste varya degistiriyorlar nickleri kimseyi taniyamiyorum sonra
kesinlikleBen zaten farklı evrende yasadıgımı farkındayımm
@balborico cilek ve dondurma sevmiyor, kolayi kahveyle iciyor tam roportajlik degil mii
cilek ve dondurma hic sevilmezmiii tam bi tramvatik bi olayyy sokee oldum@balborico cilek ve dondurma sevmiyor, kolayi kahveyle iciyor tam roportajlik degil mii
artik şasrmiyorum sana sen suan eti cig yiyorum desende tabiki der gecerimBende pudingin sle bi altına üstğne getirip öle yemeyı seviyorum
Ay evett tontriko da bu resmi kullaniyordu bir araaaevett bk simdi sana ozetliyeyim. tontriko diye arkadasimiz 1.oldu soraki yarisma minik meleklerim adini minikriko yapti totem gbi bu kez minikriko 1.oldu simdi diger yarisma baslayinca adini düzeltti bu kez ben totem yapyom olay bu
Yoo etide sadece köfte olarak seviyorum onun disi yememartik şasrmiyorum sana sen suan eti cig yiyorum desende tabiki der gecerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?