- 7 Mayıs 2018
- 702
- 3.425
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Islam sevinci 《《Tatlı şeyler canım istemiyor, yersem de kötü oluyorum
Ne kaldi kiBende vişne kiraz elma karpuz dut ahududu bögurtlen ve mandalina belki şeftali ve kayısı oda belki..dısunda hiçbi meyveyi yemem
Ne kaldı kızBende vişne kiraz elma karpuz dut ahududu bögurtlen ve mandalina belki şeftali ve kayısı oda belki..dısunda hiçbi meyveyi yemem
GalibaAcikmissindir belki?
Ananas mango ve ejderha meyvesi kalmıs doğruNe kaldi ki
Bir kere bende acayip bulantiyla uyanmistim. Cok acikmisim ama farkinda degilmisim e bunye durur mu yapistirdi bulantiyi.. Hemen ekmege kosup bulantimi durdurmustumGaliba
Aynen canım kahve olsun gerisi olmasada olur bide simit bitter cikolata kızlarrr kafayı yedirtmeyin bana gece gece 2.kahveyi mi içsem neeNe kaldi ki
Dondurma severim ben ama meyveliKızlar aranızda dondurma sevmeyen vardır umarım benim gibii ne olur
Ben en cok cilek seftali portakal ve karpuz seviyorum az cekirdekliAnanas mango ve ejderha meyvesi kalmıs doğru
Ben kayısı ve dut hariç hepsini yerimBen en cok cilek seftali portakal ve karpuz seviyorum az cekirdekli
Dondurma sevilmez mi yaa iste ben bunu anlamiyorum anlatsana birazKızlar aranızda dondurma sevmeyen vardır umarım benim gibii ne olur
Ne tatliyiz muhabbetimize bakar misin iste eslerimiz bunlari gormez gider en sacma hareketlerimizi gorurlerBen kayısı ve dut hariç hepsini yerim
Ben anlasam anlatırım kuzum emin ol ne cocukken ne simdi bi turlu sevemedim zaten işin içinde bide çilekte varsaDondurma sevilmez mi yaa iste ben bunu anlamiyorum anlatsana biraz
Cilek sevmiyosun ciddi misinBen anlasam anlatırım kuzum emin ol ne cocukken ne simdi bi turlu sevemedim zaten işin içinde bide çilekte varsa
Canınız sagolsun hanımlar buyrun gelin ikram edeyim ❤❤❤Olsa da yesek serinlerdik
Operim kalbindennCanınız sagolsun hanımlar buyrun gelin ikram edeyim ❤❤❤