Youtube linki paylas sende internette degil mi :))Komik bişi vardı ya
Bende aynıyım prizin dibinde görüşme yapıyorum resmenEvet istesem verir ama istemiyorum sirami bekliyorum bir umit
Kiz her gittigi yeri soyledi tabi kocasi degil bir sey degil ugrassin birak hak ediyolar kiz omrunu yesinErkek üye yasak onun adına ben açarmışım artık konuyu
Kız bu izin vermeden kız bir yere gitmiş başını belaya sokmuş zaarAllah mahfaza evlerden ırak
Bacim hele bi kahve yapda birlikte dinleyelim valla merak ettimErkek üye yasak onun adına ben açarmışım artık konuyu
Kız bu izin vermeden kız bir yere gitmiş başını belaya sokmuş zaarAllah mahfaza evlerden ırak
Cocuk ne oldu canim? Gecmis olsun tekrarSagol kuzum.... ayyy cidden bi ara bakistik utuyle elimi bile surmek gelmedi icimden esime bozuldu desem adam kirk yil utu sormaz zaten en iyisi infazi gerceklestirmek
Ay aman nişanlıyken bende böyleydim salak kafam şimdi neka rahatım haberi olsun yeter hiç gerek yok izne felan izin de neymişKiz her gittigi yeri soyledi tabi kocasi degil bir sey degil ugrassin birak hak ediyolar kiz omrunu yesin
Aynen gidiyorum deyip gidiyosun artikAy aman nişanlıyken bende böyleydim salak kafam şimdi neka rahatım haberi olsun yeter hiç gerek yok izne felan izin de neymiş
Sagol canim hastaneden gelir gelmez uyudu serum taktiklari icin cok agladi ama bi sorun olusmadi dr bi taneden bisey olmazdi ama yan etkiler olusabilir diye onlem amacli serum takti oda almadi sizden uzak olsunCocuk ne oldu canim? Gecmis olsun tekrar
Kim kim kimmm
Kahvemi içtim uykum açıldı zaten pür dikkt aşağıyı dinliyorum çok utanıyorumBacim hele bi kahve yapda birlikte dinleyelim valla merak ettim
Amin.. cok dikkatli olmak lazim saniyelik oluyor her sey belayi cekiyolar direkSagol canim hastaneden gelir gelmez uyudu serum taktiklari icin cok agladi ama bi sorun olusmadi dr bi taneden bisey olmazdi ama yan etkiler olusabilir diye onlem amacli serum takti oda almadi sizden uzak olsun
Az daha bagir ablam deKahvemi içtim uykum açıldı zaten pür dikkt aşağıyı dinliyorum çok utanıyorumama ilk defa bu kadar net ses geliyor hiç etik değil yaptıgım çok ayıp valla
Hazir esimin telefonundan seri sekilde yetisiyorken selam canimm hos geldinKizlarr ben geldimm bi selam verun daaa aaaa bensiz geyik olmuyor haaa.
Hosgeldin hatunKizlarr ben geldimm bi selam verun daaa aaaa bensiz geyik olmuyor haaa.