- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
Hoşbulduk 2gun giremedik geyigin dibine vurdunHazir esimin telefonundan seri sekilde yetisiyorken selam canimm hos geldin
Ben link gormuyorummm nerdee kizSende mitıklayın kızlar sjsjs
Hosbulduk reyyosum napiyoniz.Hosgeldin hatun
Yok kiz ben pek aktif olamiyorum telefonum yuzunden hep kizlar konusmusHoşbulduk 2gun giremedik geyigin dibine vurdun
Yazdığım yazıya bas kızBen link gormuyorummm nerdee kiz
Ben ne atsamki gii bilemedim.Yok kiz ben pek aktif olamiyorum telefonum yuzunden hep kizlar konusmusama bol bol katliam iskence fotolari attimm
Onlarca para verip aldığımız alet edevata işkence yapıozHosbulduk reyyosum napiyoniz.
Ahahah izledim simdiiiYazdığım yazıya bas kızrenkliye
Ben kiyamiyom kiz ne olcak sumdikkOnlarca para verip aldığımız alet edevata işkence yapıoz
Bize inatAhahah izledim simdiiivarını yogunu koymus yazik
Bizi temizlik yapmaya zorlayan bizi etiketleyen zihniyet utansin reyhaaan reyhan!Onlarca para verip aldığımız alet edevata işkence yapıoz
Ben bulurum o makineyi sen merak etmeBize inat
Selam tatlim hos geldinSelam pasaklilar
Ben de çamasır suyunu boğazlayıp foto cek cektim bugün Bi türlü istediğim gibi tutamadım o sırada benim koca gelmiş ardıma dürttü beniBen kiyamiyom kiz ne olcak sumdikk
Ortalığı sidik götürsün ellam elimi sürmicemBizi temizlik yapmaya zorlayan bizi etiketleyen zihniyet utansin reyhaaan reyhan!
Ahahahahhahahahahhahahahahahahahha koptummmmmmBen de çamasır suyunu boğazlayıp foto cek cektim bugün Bi türlü istediğim gibi tutamadım o sırada benim koca gelmiş ardıma dürttü benidedi beni boğazlayamadın şooncağız camasır suyunun boğazını sıkıosun bu ne hırs bu ne işkence dedim bi foto cek katliamına sahit olmıcam dedi espri yaptı işte
Kirliyimm sen nasilsin kuzumHosbduk canim nasilsin bakalim ? ♥♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?