Iyi geceler canimmBen yavaştan yatayım.iyi geceler kızlar
EveeeetÇok um tören için hazır mısın
Bak simdi bir rahatlama geldi iste
Esimin telefonundan giriyorum şimdi çok zengin hissediyorum kendimiO telefonu varya o gün o kadınla birakicaktin kuzu bu aralar eziyet ediyo bize
Derinden etkilendiyse demekNöbetteyiz gece gecekıız alt komşum telefonda sevgilisiyle kavga ediyor el atasım geldi yazık ilk defa bu kadar sesi çıkıyor bu çocuğun
Az kaldı el koycan zaten sen o telefona gözün var adamın telindeEsimin telefonundan giriyorum şimdi çok zengin hissediyorum kendimi
Samimi olsak sorarım benden büyük adam abla diyip duruyor abla ayağına yatıp derdin ne abam mı desemDerinden etkilendiyse demekahahah ne oldu kim bilir.. Bir sor bence
Valla gozum varAz kaldı el koycan zaten sen o telefona gözün var adamın telindeaklıma 'keşkem benim olsaaa' repliği geldi
Kolay gelsin canim ev tasimak zor is.. Cunku infaz edilecekler duygularin seni ele gecirmis engel olmus sanaIyi geceler olsun herkese masallah rekor kirilmis mesaj konusunda. Evimi tasiyayim full surat dalicam araniza. Bu arada bugun tasinma icin herseyi toplayip sadece utu masasiyla utuyu ortada biraktigimi fark ettim acep neden?????
Yazzık hevesi vardır benim ki gibi kullansınlar ay hep bize mi yarayacak yazık istesek yok demezler verirlerValla gozum varama yok kiyamam o normal tuşlu telefon kullanıyordu garibim kocam kullansin kiz yaziksin dokunmatik kullansin
Hee ablam anlat hele deSamimi olsak sorarım benden büyük adam abla diyip duruyor abla ayağına yatıp derdin ne abam mı desem
Ay bilmemmm hic denemedimVideo yükleyebiliyor muyuz kızlar
Sagol kuzum.... ayyy cidden bi ara bakistik utuyle elimi bile surmek gelmedi icimden esime bozuldu desem adam kirk yil utu sormaz zaten en iyisi infazi gerceklestirmekKolay gelsin canim ev tasimak zor is.. Cunku infaz edilecekler duygularin seni ele gecirmis engel olmus sana
Evet istesem verir ama istemiyorum sirami bekliyorum bir umitYazzık hevesi vardır benim ki gibi kullansınlar ay hep bize mi yarayacak yazık istesek yok demezler verirler
Erkek üye yasak onun adına ben açarmışım artık konuyuHee ablam anlat hele dehatta soyle buraya direkt yazsin biz de okuyalimm