- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
Hoşbulduk 2gun giremedik geyigin dibine vurdunHazir esimin telefonundan seri sekilde yetisiyorken selam canimm hos geldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk 2gun giremedik geyigin dibine vurdunHazir esimin telefonundan seri sekilde yetisiyorken selam canimm hos geldin
Ben link gormuyorummm nerdee kizSende mi tıklayın kızlar sjsjs
Hosbulduk reyyosum napiyoniz.Hosgeldin hatun
Cok hevesli görünüyor yıkamayaAy bu tam olmuş yazık
Yok kiz ben pek aktif olamiyorum telefonum yuzunden hep kizlar konusmus ama bol bol katliam iskence fotolari attimmHoşbulduk 2gun giremedik geyigin dibine vurdun
Yazdığım yazıya bas kız renkliyeBen link gormuyorummm nerdee kiz
Ben ne atsamki gii bilemedim.Yok kiz ben pek aktif olamiyorum telefonum yuzunden hep kizlar konusmus ama bol bol katliam iskence fotolari attimm
Onlarca para verip aldığımız alet edevata işkence yapıozHosbulduk reyyosum napiyoniz.
Ahahah izledim simdiii varını yogunu koymus yazikYazdığım yazıya bas kız renkliye
Ben kiyamiyom kiz ne olcak sumdikkOnlarca para verip aldığımız alet edevata işkence yapıoz
Bize inatAhahah izledim simdiii varını yogunu koymus yazik
Bizi temizlik yapmaya zorlayan bizi etiketleyen zihniyet utansin reyhaaan reyhan!Onlarca para verip aldığımız alet edevata işkence yapıoz
Ben bulurum o makineyi sen merak etmeBize inat
Selam tatlim hos geldinSelam pasaklilar
Ben de çamasır suyunu boğazlayıp foto cek cektim bugün Bi türlü istediğim gibi tutamadım o sırada benim koca gelmiş ardıma dürttü beni dedi beni boğazlayamadın şooncağız camasır suyunun boğazını sıkıosun bu ne hırs bu ne işkence dedim bi foto cek katliamına sahit olmıcam dedi espri yaptı işteBen kiyamiyom kiz ne olcak sumdikk
Hosbduk canim nasilsin bakalim ?Selam tatlim hos geldin
Ortalığı sidik götürsün ellam elimi sürmicemBizi temizlik yapmaya zorlayan bizi etiketleyen zihniyet utansin reyhaaan reyhan!
Ahahahahhahahahahhahahahahahahahha koptummmmmm benim esim de telefonda aspirin suyunu bogazindan astigim fotografi gordu "Neden boyle bir sey yapma geregi duydun" dedi aciklayamadim dumura ugradimmBen de çamasır suyunu boğazlayıp foto cek cektim bugün Bi türlü istediğim gibi tutamadım o sırada benim koca gelmiş ardıma dürttü beni dedi beni boğazlayamadın şooncağız camasır suyunun boğazını sıkıosun bu ne hırs bu ne işkence dedim bi foto cek katliamına sahit olmıcam dedi espri yaptı işte
Kirliyimm sen nasilsin kuzumHosbduk canim nasilsin bakalim ? ♥♥♥