Aferim seni denedim çekirgeParçalarım senibi dene hurma yemedim bugün ben bide bulgur yedim diye kahroldum.
Bonus ben ilkokula giderken birinden gecmis bana, annem ayyy deyip basimdan yere dusurmustu biti ayagiyla da ezmisti hic unutmuyoorumm sook olmustumBüyükte vardı küçüğede geçmişti muhtemelen bende de var diye o bit şeyini boca ettim gafamıza sonra arındırma çabaları
Sen niye öyle bit kafaydın
Evet bende seni goruyordum dikkatleri uzerinde topluyorsun ♡Seni görüyodum hep de denk düşmedik hiç
DemeEvet bende seni goruyordum dikkatleri uzerinde topluyorsun ♡
SayılıırrO zaman sen çok düzenli birisin
Yaparız tabiAaaaa iyi yapmışsınız işte arada havalanması iyidir eee burdada yaparsınız geyigi
AhahahahahahhaAdamın ahı gitmiş vahı kalmış nesini tutcaz bırak ötede bayılsın
AnammAhahahahahahhatamam o zaman koltuk altimizi ustune sileriz caktirmadan atariz sonra orhani
Hergun demiyeyimde yıllık diyim ahahahHer gün her yeri kırklıyorsun bide gelmiş pasaklı diyo kendineinsan o temizlik bezlerinin hakkina girmekten tırsar be dili olsa da konuşsalar ne yapiyosan gariplere
Hergün haşırt huşurt temizlik
Chocolita nerdesin sen kayıp
İyi gecelerBen yavaştan yatayım.iyi geceler kızlar
O telefonu varya o gün o kadınla birakicaktin kuzu bu aralar eziyet ediyo bizeBurdayim canimm hos geldin kardesim telefon sıkıntılı geç yazabiliyorummm
Böyle ölmez ki füze atsaydın
Neden olmicaklar daYok kuzum eflal burda. Gerisi yok olmıycaklarda.