Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aferim seni denedim çekirgeParçalarım senibi dene hurma yemedim bugün ben bide bulgur yedim diye kahroldum.![]()
Bonus ben ilkokula giderken birinden gecmis bana, annem ayyy deyip basimdan yere dusurmustu biti ayagiyla da ezmisti hic unutmuyoorumm sook olmustumBüyükte vardı küçüğede geçmişti muhtemelen bende de var diye o bit şeyini boca ettim gafamıza sonra arındırma çabaları
Sen niye öyle bit kafaydın![]()
Evet bende seni goruyordum dikkatleri uzerinde topluyorsun ♡Seni görüyodum hep de denk düşmedik hiç![]()
DemeEvet bende seni goruyordum dikkatleri uzerinde topluyorsun ♡
SayılıırrO zaman sen çok düzenli birisin![]()
Yaparız tabiAaaaa iyi yapmışsınız işte arada havalanması iyidir eee burdada yaparsınız geyigi![]()
AhahahahahahhaAdamın ahı gitmiş vahı kalmış nesini tutcaz bırak ötede bayılsın![]()
AnammAhahahahahahhatamam o zaman koltuk altimizi ustune sileriz caktirmadan atariz sonra orhani
![]()
Hergun demiyeyimde yıllık diyim ahahahHer gün her yeri kırklıyorsun bide gelmiş pasaklı diyo kendineinsan o temizlik bezlerinin hakkina girmekten tırsar be dili olsa da konuşsalar ne yapiyosan gariplere
Hergün haşırt huşurt temizlik![]()
Chocolita nerdesin sen kayıp
İyi gecelerBen yavaştan yatayım.iyi geceler kızlar![]()
O telefonu varya o gün o kadınla birakicaktin kuzu bu aralar eziyet ediyo bizeBurdayim canimm hos geldin kardesim telefon sıkıntılı geç yazabiliyorummm![]()
Böyle ölmez ki füze atsaydın
Neden olmicaklar daYok kuzum eflal burda. Gerisi yok olmıycaklarda.![]()