- 9 Ocak 2009
- 24.136
- 113.813
- 39
Anaa sidelya burdaymış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anaa sidelya burdaymış
kilolar gitti ama sonra depresyondan çoğu geri geldi.nasıl hitap etmek istersen.genelde mali derler.sen deli de farketmezHmmm.... Diyetten kopup geldiğine göre delicigim kilolar gitmiş heralde hoşgeldin napalim kendin iyiden iyiye tanitmiyosun delicim dicem
Hmmm.... Diyetten kopup geldiğine göre delicigim kilolar gitmiş heralde hoşgeldin napalim kendin iyiden iyiye tanitmiyosun delicim dicem
Anaa sidelya burdaymış
yaa tesadüf gördüm mesajlarınızı bir anda çok mutlu oldum sizi görünceee doğurdun tabi yaa 5 aylık oldu bebemAnammmm sidelya doğurdunmu gız sen
Maşallah Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin kuzum.yaa tesadüf gördüm mesajlarınızı bir anda çok mutlu oldum sizi görünceee doğurdun tabi yaa 5 aylık oldu bebem
yaa tesadüf gördüm mesajlarınızı bir anda çok mutlu oldum sizi görünceee doğurdun tabi yaa 5 aylık oldu bebem
Allah razı olsun malim diğer kızlar da döndüler mi yoksaMaşallah Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin kuzum.
kilolar gitti ama sonra depresyondan çoğu geri geldi.nasıl hitap etmek istersen.genelde mali derler.sen deli de farketmez
Aaaaa iyi yapmışsınız işte arada havalanması iyidir eee burdada yaparsınız geyigiBende maliye uyayim ozman
Seni çılgınnnn hadi oradaaaan diyetten koptuğumuzuda nerden çıkardın
Havalandırmaya çıktıydık takıldık beyle
Biz zaten geyiğin alasını orda fazlaca yapıyoruz
Nerde gıııSeni çılgınnnn hadi oradaaaan diyetten koptuğumuzuda nerden çıkardın
Havalandırmaya çıktıydık takıldık beyle
Biz zaten geyiğin alasını orda fazlaca yapıyoruz
Allah razı olsun malim diğer kızlar da döndüler mi yoksa
Hiç girmesek mi oralaraOy 5 ay demek allah bağışlasın kaç kiloyla doğurdun
Eflal hippo elalis bi de ben varız sadece kuzum:)Allah razı olsun malim diğer kızlar da döndüler mi yoksa
Nerde gııı
Sen çok mu çukur izliyon bakimEvimizde yuvamızda lan ne demek nerde
Diyet topikleri evimiz seabahar anamız değilmi?
Sen çok mu çukur izliyon bakim
Ben izletildiğim için malumhiç izlemedim valla ya sadece komedi gibi tekerlek sahnesini biliyorum.
Bi şekilde genetiğim çukurda demek
Dolapta bi tene karam gurme var yesem mi Bonus
Yok canımm dökmene gerek yok yazık böyle benım gibi fiziki olarak canına kastet meselaOlmamı var toksit kimyasal içermeyen temizleyicilerim var kullanmaya kıyamam ama senin için klozete döküp sifonu çekcem ama benim oğlan uyumadı size cevabı vc de yazıyorum eşimde kapı önünde çocuğu susturmaya çalışıyor