Hoş geldinAmma konusmussunuz ya ben geldim
VermedimKendini tanıtırken yaş bilgisi verdin mi ula? Bunlar bizden tıfıl gibi
Sampuanli suyla dene bide
Vermedimçıtır olmadığımız anlaşılmıştır zaar
HoşbuldumHoş geldin
Ben kışa kadar camları çıkarmayı düşünüyodum.banyoda yıkayınca vazgeçtim millet cam görsün didimHep öyle siliyodum tavsiyede ediyodum herkese. Duşkabini temizlemek için bulaşık deterjanına sirke katıp hazırlamıştım bi an didim camada kullanayım sonuç mikemmel
Neler diyorum yaöğrenilmiş çaresizlik işte
HahahahahHep öyle siliyodum tavsiyede ediyodum herkese. Duşkabini temizlemek için bulaşık deterjanına sirke katıp hazırlamıştım bi an didim camada kullanayım sonuç mikemmel
Neler diyorum yaöğrenilmiş çaresizlik işte
Yok la iki ay büyüksün bendenBana şifreli söyle doğum yılını yoksa benim pınar ablammıydınunutmuşum
ÜtüsüzKimsin nesin
Hepimiz ütüsüzüz o caklitin emri tatlım ama normalde kimsin kiÜtüsüz
Eskiden malipinaydım.şimdi evdeki deli.bi senedir yoktuk sitede.genelde diyet topiklerindeyiz bizHepimiz ütüsüzüz o caklitin emri tatlım ama normalde kimsin ki
Nisan koçuyum.evet karıştırdım ben seni Şubat balığı sanıyodumEki Görüntüle 2284527
Demek ben 2 ay büyüğüm
O nasıl oluyo lan ben mart balığı sende ya mart ya nisan koçu olmalısın 2 ay değil bak kırkımız karışmış
Nisan koçuyum.evet karıştırdım ben seni Şubat balığı sanıyodum
Hmmm.... Diyetten kopup geldiğine göre delicigim kilolar gitmiş heralde hoşgeldin napalim kendin iyiden iyiye tanitmiyosun delicim dicemEskiden malipinaydım.şimdi evdeki deli.bi senedir yoktuk sitede.genelde diyet topiklerindeyiz biz