- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
harla atesiiiEki Görüntüle 2284443
Bir infaz daha bendenne kadar da caresizsiiiiiiiinnn yanacaksııııın öleceksiiiiin hahahahahahahaha hadi kızlarr ayine gelin yanmadan önce bir şeyler söylemek iisteyen var mıı bu cife
EvetKıyım mı yapılıyo aa ne güzel
[/UOTE]
Pis cifff yoğunsun iğrençsin pütürlüsün senden hep nefret ettimm inşallah cif cennetine gitmezsin bütün emeklerim boşa giderharla atesiii
Pis cifff yoğunsun iğrençsin pütürlüsün senden hep nefret ettimm inşallah cif cennetine gitmezsin bütün emeklerim boşa gider
Bu ne demek biliyosun dimiiii
Çamaşır suyundan yine iyi bu en nefret ettigim camasir suyu ve kokusu
Çamaşır sulu islere kocam bakıyor
Hoş biseyler düşünüyorumBu ne demek biliyosun dimiiiiacilen camasir suyu katliami bekliyoruz sendennn al intikaminiii mıç ağzına!
BeklıyoruzzzzHoş biseyler düşünüyorum
Cam sil'ini infaz et bu bahsi kapatalimOğlanın camını sildim utanıyorum kendimden
Yürü beeeÇamaşır suyunu lavabo deliğinden akıta akıta keyifle bitişini seyretmek. Kullanmıyorum daha da evi mok götürsün
Duydum ki camları silmişsin@Evdeki deli gubban olurum seni çağırıcaktım bende
Nego eserikli dayanamaz diye onu düşünmediydim
Ben bir düzen topiği açayım da görün siz@Evdeki deli gubban olurum seni çağırıcaktım bende
Nego eserikli dayanamaz diye onu düşünmediydim
Sen açarsın da gelmem mi beeBen bir düzen topiği açayım da görün siz
Sanırım benim iç çamaşırları nevresimler havlular dahil herşeyi ütülerim alıştım bırakamıyorumAramızda en haşin ütücü kimse önce onun ütüsünü kurban edelimguvenmemiz gerek
Super kurbanlar geliyoor