- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Keyifli görünüyor ama bana dokunur, temizlik düzen manyağıyım azcık ama raydan da çıkabilirim neden olmasınEvet gelip hirsini burdan cikarabilir gel kizz gel ayin var kurban var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keyifli görünüyor ama bana dokunur, temizlik düzen manyağıyım azcık ama raydan da çıkabilirim neden olmasınEvet gelip hirsini burdan cikarabilir gel kizz gel ayin var kurban var
Bir şeyini kurban et ayinini yapalım şurada ne var sanki mutlaka sevmedigin bir ev isi vardirrrKeyifli görünüyor ama bana dokunur, temizlik düzen manyağıyım azcık ama raydan da çıkabilirim neden olmasın
Aay bende öyle okudum yeminle Nası yani falan dedimHeyyooo ben tembel jerry
Domestosu çalınmış kılıklı hatunlar merhaba
Şu ütüsüz gezenler hep üstsüz gezenler diye okuyan sadece benmiyim
Ahahahah isterseniz oyle bir kural getirelm ustsuz girmek sart olsunAay bende öyle okudum yeminle Nası yani falan dedim
Ahaha plajdaymışım gibi çek panpa yaparık sonraAhahahah isterseniz oyle bir kural getirelm ustsuz girmek sart olsun
Foto gelirse sayılır tabiiiiiBen kocamı kurban edicem, o sayılır mı
Olmaz mı en sevmediğim ütü tabi ki yalnız ütüsüz gezenleri üstsüz gezenler olarak okumam sürekliBir şeyini kurban et ayinini yapalım şurada ne var sanki mutlaka sevmedigin bir ev isi vardirrr
Yaz ayinca ciplak oturasiniz var cunkuOlmaz mı en sevmediğim ütü tabi ki yalnız ütüsüz gezenleri üstsüz gezenler olarak okumam sürekli
Adamın yüzünu görsem hain planlar icerisindeyimFoto gelirse sayılır tabiiiii
BendensinOlmaz mı en sevmediğim ütü tabi ki yalnız ütüsüz gezenleri üstsüz gezenler olarak okumam sürekli
Yalnız değilmişim çoğunluk öyle okumuşYaz ayinca ciplak oturasiniz var cunku
Bunlar hep sıcaktanBendensin
ahahaha ütü mü o ne ki@Evdeki deli koş koş bana kriz geçirtmelik sayfa açmışlar sen katıl istersen verdiğim bütün temizlik düzen ödevlerinin intikamını alırsın
ütüsüz giriş serbest mi yaniEvet gelip hirsini burdan cikarabilir gel kizz gel ayin var kurban var
Gel bak kurban ediliyor burda temizlik araç gereçleriahahaha ütü mü o ne ki
Bi ara kırışık kumaş modaydi gene moda olsa keşke
Evet kırışık olman lazım canımm hos geldiiin bizimle kal intikamla kalütüsüz giriş serbest mi yani
Kıyım mı yapılıyo aa ne güzelGel bak kurban ediliyor burda temizlik araç gereçleri
Senin fikir de çok güzel neden olmasın ölsün ütüler
Hosbuldum Ben hiç ütü kullanmam kiyafetleri katlayip üst üste koyunca dogal ütü oluyo zatenEvet kırışık olman lazım canımm hos geldiiin bizimle kal intikamla kal