- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
Ahaha elde öteberi kalmaz yeminle,topiği kapatırız o gidişleAt kuzumkızlar ya acaba çarşamba cuma degilde hergün mü ayin olsa kurban versek diyorummm
Bence kim ne zaman isterseAt kuzumkızlar ya acaba çarşamba cuma degilde hergün mü ayin olsa kurban versek diyorummm
Yo yani gün belirleyerek sınırlamayayım dedim istedigi zaman kurban edebilsin eşyasınıAhaha elde öteberi kalmaz yeminle,topiği kapatırız o gidişle
Tamam ben aciklamaya el atiyim birBence kim ne zaman isterse
Bence haftada 2 yeterli gibi ya ...bilemedimAt kuzumkızlar ya acaba çarşamba cuma degilde hergün mü ayin olsa kurban versek diyorummm
Gönderem mi sexsüü ütü masamıAt kuzumkızlar ya acaba çarşamba cuma degilde hergün mü ayin olsa kurban versek diyorummm
Şimdi kovacım ben biliyorum ki insanlar üşenicek eli değmicek kimseninBence haftada 2 yeterli gibi ya ...bilemedim
Nasil secicez peki kişileri
Gonder canim gondeerGönderem mi sexsüü ütü masamı
Ahahaha utu masan cok seksi
Bu yazdıklarında n sadece beyazları yapmadım birde süpürge açtım o kadar bulaşık topladım şuan yine bulaşık varEn bayıldığım ev modeli
Allah sizi kahretmeye emi
Ahahaha kizz kemerle mi boğdun bide fazla mi canisin
Kopardıysan foto atsana hemen tam bizlik işteAhahaha kizz kemerle mi boğdun bide fazla mi canisinay valla bende vantilatörün kafasını kopardim az önce,nasıl becerdin bende anlamadım,az serinleyim demiştim ama öyle olmadı işte,elimde can verdi oda sayılır mi
Hepimizin ortak yanı işe yarayan şeyleri mahvetmekAhahaha kizz kemerle mi boğdun bide fazla mi canisinay valla bende vantilatörün kafasını kopardim az önce,nasıl becerdin bende anlamadım,az serinleyim demiştim ama öyle olmadı işte,elimde can verdi oda sayılır mi
Bosver kuzum is is nereye kadar yorma kendiniii :)Bu yazdıklarında n sadece beyazları yapmadım birde süpürge açtım o kadar bulaşık topladım şuan yine bulaşık var
Evet gelip hirsini burdan cikarabilir gel kizz gel ayin var kurban var@Evdeki deli koş koş bana kriz geçirtmelik sayfa açmışlarsen katıl istersen verdiğim bütün temizlik düzen ödevlerinin intikamını alırsın