- 30 Ocak 2017
- 12.705
- 193.954
Bonuss? Sen saçını mı taradınnn?Mecbur kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bonuss? Sen saçını mı taradınnn?Mecbur kaldım
Savaş he ben burada bizim haklarimizi savunayimm bizi hizmetciden hallice yapan bizi icine hapseden kahrolasi duzene bas kaldirayimmm siz karşi çıkın he.. Vay conınaBen bir düzen topiği açayım da görün siz
Yok ben çok utanıyorum ama temizlik yapmayı özledim resmen ama çok üşeniyorum ütüye ifrid oluyorum o ayrı mesele tabiiSuper kurbanlar geliyoor biktik temizliktennnn
Yaaaa siz de göndersenize böyle manyak fotolarr hiç mi hınç yok içinizdeeYok ben çok utanıyorum ama temizlik yapmayı özledim resmen ama çok üşeniyorum ütüye ifrid oluyorum o ayrı mesele tabii
Ağlıyon mu uleMecbur kaldım
Tabi kii bite karşıyımmmDuş alabiliyoz di mi
Kokarca olmayalım sonraDuş alabiliyoz di mi
Kızlar arada tanışalımm hicmetcim anlat bakalım nerdensinn evli msiin :)Kokarca olmayalım sonra
Tabi kii bite karşıyımmm
Evliyim canım 5 yıldır çocuk bekleyenlerdenim bursalıyım bursada yaşıyorum hemşireyim ama bir süredir çalışmıyorum evde kaldığım sürede can sıkıntımı ütüden çıkarıyorum sen nerdensinKızlar arada tanışalımm hicmetcim anlat bakalım nerdensinn evli msiin :)
Amiiiiin güzelim ne güzel dua ettin Rabbim içimizden huzur eksik etmesin hep beraber eğlenelim gülelimAhhh kızlarrr ahhh alemsinizzz delisinizzz ama iyiki varsınız iyi ki kadınlar klubune üye olmuşum bugun uzunn bi aradan sonra boll boll güldüm Allahta sizleri güldürsün gönlünüzde ne varsa hayırlısıyla hayatınıza yaşadığınız etsin zorluklarınızı kolaylastırsınnn ❤❤
Bizi de reksona reklamında oynatırlar meşhur oluruz işteKokarca olmayalım sonra
Bende istanbuldanım İstanbulda yasıyorum :) O zaman bebek bekleyen diğer arkadaşlarım için ettigim dualara seni de ortak edeceğim artık.. İnşallah dualarımız kabul olur. 24 yasındayım evliyim :)Evliyim canım 5 yıldır çocuk bekleyenlerdenim bursalıyım bursada yaşıyorum hemşireyim ama bir süredir çalışmıyorum evde kaldığım sürede can sıkıntımı ütüden çıkarıyorum sen nerdensin
Koltuk altlarımızın durumunu görmezler inşallahBizi de reksona reklamında oynatırlar meşhur oluruz işte
Orhan baba kolumuzu kaldırdığımız gibi bulur bizi :))))Bizi de reksona reklamında oynatırlar meşhur oluruz işte
Aminnnn inşallah Allah razı olsun canım bende 35 oldumBende istanbuldanım İstanbulda yasıyorum :) O zaman bebek bekleyen diğer arkadaşlarım için ettigim dualara seni de ortak edeceğim artık.. İnşallah dualarımız kabul olur. 24 yasındayım evliyim :)