Keyifli görünüyor ama bana dokunur, temizlik düzen manyağıyım azcıkEvet gelip hirsini burdan cikarabilir gel kizz gel ayin var kurban var
Bir şeyini kurban et ayinini yapalım şurada ne var sankiKeyifli görünüyor ama bana dokunur, temizlik düzen manyağıyım azcıkama raydan da çıkabilirim neden olmasın
Aay bende öyle okudum yeminle Nası yani falan dedimHeyyooo ben tembel jerry
Domestosu çalınmış kılıklı hatunlar merhaba
Şu ütüsüz gezenler hep üstsüz gezenler diye okuyan sadece benmiyim
AhahahahAay bende öyle okudum yeminle Nası yani falan dedim
Ahaha plajdaymışım gibi çek panpa yaparık sonraAhahahahisterseniz oyle bir kural getirelm ustsuz girmek sart olsun
Foto gelirse sayılır tabiiiiiBen kocamı kurban edicem, o sayılır mı
Olmaz mı en sevmediğim ütü tabi kiBir şeyini kurban et ayinini yapalım şurada ne var sankimutlaka sevmedigin bir ev isi vardirrr
Yaz ayinca ciplak oturasiniz var cunkuOlmaz mı en sevmediğim ütü tabi kiyalnız ütüsüz gezenleri üstsüz gezenler olarak okumam sürekli
Adamın yüzünu görsemFoto gelirse sayılır tabiiiii
BendensinOlmaz mı en sevmediğim ütü tabi kiyalnız ütüsüz gezenleri üstsüz gezenler olarak okumam sürekli
Yalnız değilmişim çoğunluk öyle okumuşYaz ayinca ciplak oturasiniz var cunku
Bunlar hep sıcaktanBendensin
ahahaha ütü mü o ne ki@Evdeki deli koş koş bana kriz geçirtmelik sayfa açmışlarsen katıl istersen verdiğim bütün temizlik düzen ödevlerinin intikamını alırsın
ütüsüz giriş serbest mi yaniEvet gelip hirsini burdan cikarabilir gel kizz gel ayin var kurban var
Gel bak kurban ediliyor burda temizlik araç gereçleriahahaha ütü mü o ne ki
Bi ara kırışık kumaş modaydi gene moda olsa keşke
Evet kırışık olman lazım canımmütüsüz giriş serbest mi yani
Kıyım mı yapılıyo aa ne güzelGel bak kurban ediliyor burda temizlik araç gereçleri
Senin fikir de çok güzel neden olmasın ölsün ütüler
HosbuldumEvet kırışık olman lazım canımmhos geldiiin bizimle kal intikamla kal