- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.574
Fotomu atim de beni de ütü masasının üstünde semalarda uçarken montajla sana zahmetGece gece ne ugrastim o fotograf için biliyo musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotomu atim de beni de ütü masasının üstünde semalarda uçarken montajla sana zahmetGece gece ne ugrastim o fotograf için biliyo musun
Ahahahahh cılgınsın kızııımFotomu atim de beni de ütü masasının üstünde semalarda uçarken montajla sana zahmet
büyük emek varGece gece ne ugrastim o fotograf için biliyo musun
Hosgeldin nnahahaha yalnız değilim değilim yettim gari
İste bu harikasin
Ben utulemiyirm garı hiçbirşeysiniHahaha Adam sivile geçse de gün yüzü görsem diye dua ediyorum Hadi benimkinin o şansı var ByNkoaLa ve senin üniformadan kaçışınız yok
Iyi bari tek kör değilmişimInan ben de senin gibi okudum.
En bayıldığım ev modeliHala yataklar açık
Mutfak tezgahı bulaşık dolu ben sabahdir kk da
Yemek yapılacak 5 de adam gelecek beyazlar yıkanacak
Ve ben burda çene çalıyorum evini mok götüren olabilir nick im
Delirtti adam sonunda Helal olsun gülom ben her zaman olduğu gibi arkandayım Bırak donlarını bile yıkama, önce haketsinBen utulemiyirm garı hiçbirşeysini
Ben kırık ütü masamin resmini atayım ozamn onun üstünde ütü yapıyorum o kadar ütüyü seviyorum ki kırık bir şekilde yerde ütü yapıyorum
Kız gerçek miii bana da de nasıl kabul ettirdinBen utulemiyirm garı hiçbirşeysini
Ooo dört gözlen bekliyorum iskence yontemini hadi bakalim,guzel seyler çıkar senden
At kuzum kızlar ya acaba çarşamba cuma degilde hergün mü ayin olsa kurban versek diyorummmBen kırık ütü masamin resmini atayım ozamn onun üstünde ütü yapıyorum o kadar ütüyü seviyorum ki kırık bir şekilde yerde ütü yapıyorum