Lazer Epilasyon Ütüleme Epilasyon Teknolojisi ve Spa Accord Cihazı

reklam amaçlı yazılanları hemen anlıyosunuz zaten .üye giriş tarihi mesaj sayısı ipucu veriyo bence.

KIZLAR,bugün 2. seansıma girdim koltuk altı yine acı maalesef genitalde geçen sefere oranla biraz daha acıdı bacak ilk seansımdı ve hiç acı olmadı .2. seans sonuçlarınıda belli olunca paylaşıcam 3. seans kasımda

senin yaptırdığın yeri ve başka nerelerde var biliyorsan bana mesaj olarak atabilirmisin lütfen...

senin yaptırdığın yeri ve başka nerelerde var biliyorsan bana mesaj olarak atabilirmisin lütfen...

bende yaklaşık 4 yıldır lazer düşünüyorum, ama bu kararsızlık ve etraftaki -ben memnunum -ben değilim sözleri beni beklemeye aldı..ama artık karar verdim ve bi merkezde (özel hastane bir tıp merkezi İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA) ütüleme sistemi lazer yapıldıgını ögrenip gittim görüstüm..sadece bır asıstan vardı bılgı verdi fiyat konustuk( tum vücut 1750 pesın 1900 on taksıt sadece 6 seans ama) tum vucut dediği de ; genıtal kolaltı ve tüm bacakmış bu arada...ben makınayı gormek ıstedım ama yoktu makine.. hastanede kucuk bır alanı vermısler bu lazercılere , bunlar da haftanın 1-2 gunu estetisyeni ve makınayı getırıyolar seansları yapıp dıger gunlerde baska hastanelere gıdıyolar sanırım.. o yuzden SPA SHR _ACCORD_SPRANO XL bole bir kavramı makına olmadıgı ıcın orda bakıp anlıyamadım.bu kavramlar makınanın uzerınde mı yazacak onu bıle bılmıyolarum ama..:) asıstana numaramı verdım benı arayacak.. YELYEL arkadaşımızı da takip edeceğim gözüm üzerinde ona göre:)) yaptıgı tum yorumları okudum.. gerekırse bende bı baslarsam yorum yapacagım..bende de cok kıl var maşallah aıledekı kadınlar kılsızlıktan ağda bile yapmazken rabbim hepsini bana uygun görmüş..napalım amenna dicez..umarım rabbim şifasınıda verir..çünkü kıllı olmak psikolojiyide etkiliyor resmen..ay gözüktü, gözükmedi derken helak oluyorum benim başka helak olacağım bir konuda orda gidip çıplak bir şekilde uzanmak..buda kafamı resmen kurcalıyor

cnm daha öncede söyledim sonuç almadan kimseyi yanıltmak istemiyorum.ama internette ütüleme lazer diye aratırsan sitesi çıkıyo ve o marka cihazların hangi merkezlerde olduğu yazıyo .

Madem izleniyorum detay yazıym :86: ben beyaz tenliyim ve kıllar bildiğiniz siyah kalın ve sık.umarım faydasını görürümde sizede bi faydası olur.ama reklam için üye olup bizi yanıltmaya çalışanlara gerçekten sinir oluyorum.cihaz iyiyse zaten duyulur kötüysede.dünya küçük.belki biyerlerden kısıp gidip yaptırıyoruz kimse para basmıyo sonuçta.... bu arada kızlar hamile kalırsam bu süreçte ara vericem bilginize.onu haber veririm zaten son seansa gireli 1 hafta oldu az az dökülme var gelişmeleri yazarım.tabi elimle hafif çekince geliyo o şekilde

ya arkadaşla ben birşeyi anlamadım nerelerde yaptırırım diye araştırırken bu sopranoyu getiren şirketin tanıtım sitesinde aletleri tanıtıyorlar ve 5 çeşit alet var 2 tanesi soprano xl, 1 tanesi harmony xl, 1 tane spa acord, 1 tanede spa shr yazıyor. spa shr yazanda ıpl teknolojisi yazıyor benim bu sitede okuduklaım hep ıpl teknolojisinin geçici bi çözüm olduğuydu sonra nererde yaptırabilirim linkine tıkladım istanbuldaki bütün merkezler çıktı ama çıkan bütün merkezlerdeki alet "SOPRANO XL SHR Epilasyon" anlamadığımda hem soprano xl hem de shr nasıl oluyor acaba benmi yanlış anladım bu konuda bilgisi olan varmı ıpl se ben yaptırmak istemiyorum inşallah ıpl değildir çünkü ben bütün umudumu buna bağladım artık kurtulmak istiyorum...

cnm benim gittiğimin spa accortun hem ıplsi var hemde normali var galiba. ben normale gidiyorum spa shr değil yani.spa accord ama xl ı hiç bilmiyorum.sen eniyisi ütülemeepilasyon sitesine gir ordan nerede yaptırabilirim şehirler var.oradan sana yakın merkezin telini alıp bi danış istersen.yaptırmadan cihazları iyi araştırınki cihazı görünce o cihaz olup olmadığını anlayabilesiniz :81:

Son düzenleme:
çocuk şu anda benim için herşeyden öncelikli maymuna dönsem farketmez yani aslında bebek düşünürken gitmezdim ama kampanya çok iyiydi fırsatı kaçırmak istemedim bide hamilelik sonrasını devam sözü alınca başladım.ben ankaradayım.hamilelik olunca izin alabilirsem sadece yarım bacak devam etmek istiyorum tabi doktorun iznine bağlı

tabikide canım çocuk gibisi olamaz bır kadının hayatında. bende bir anneyim ve oğlum bana bakıp (onca kıla rağmen) dünyanın en güzel annesi sensin diyor. bunun değeri pahabiçilemez..

Son düzenleme:
izmirde yaşıyorum!ütüleme teknolojisiyle tedavi eden bir yer var mı?varsa özelden yazabilirseniz çok memun olacağım!birkaç arkadaş narlıdere'deki özel bir polikliniği tavsiye etmişler(dokuz eylül hastanesi karşısında ki)oraya gidipte sonuç alan var mı?

ben tam yüz bölgesine 2 seans girdim 1 ay sonra 3. ye giricem. emin olun hiç canınız yanmıyor kalın kıllarda biraz yanık kokusu o kadar
ama ne derece etkilidir daha o konuda bişey diyemicem çünkü 3. seanstan sonra anlıcaz dedi yapan bayan. ama bitmese bile şu bi gerçek 2 ay rahat ediyorum valla

tabikide canım çocuk gibisi olamaz bır kadının hayatında. bende bir anneyim ve oğlum bana bakıp (onca kıla rağmen) dünyanın en güzel annesi sensin diyor. bunun değeri pahabiçilemez..

Ben de çok korkuyorum tecrübeli arkadaşlar varsa yazsınlar

canınız çok acımıyo acıkcası yani benim öyle oldu ama tabi kişiye görede değişebilir.seanslar kısa sürüyo. kızlar benim dökülen kıllar halen çıkmadı.
ama bacakta ilk seansımdı yarısı döküldü yarısı dökülmedi.niye dökülmedi anlamadım.yaparken atlandı herhalde bir dahaki seans söyliycem.

kızlr koltukaltı ve genitalde 2.seanstı biliyosunuz.ve özellikle koltuk altındaki tüylerde ciddi anlamda bi incelme oldu şu anda tmaen çıktı ve gerçekten incelmiş durumda.inceldiğinden belkide ama sanki azalmış gibide geldi genitalde ama azalma gözlemledim.bacaklar ilk seans olduğu için bişey söyleyemiyorum ama bende işe yaradı gibi bu soprano spa acord.ama daha sonra çoğalarak çıkarmı onu bilmiyorum ama umarım böyle devam eder.Ben şu an için memnun gibiyim ama tabiki herkesin hormonları kıl şekilleri farklı.3. seans sonrası yine yazarım .

şunu tkrar belirtmek istiyorum bende işe yarayn cihz sizde aynı etkiyi göstermeyebilir bu yüzden kendi kıl tipinize en uygun cihaz hangisiyse muhakkak araştırın derim. :122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…