• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ütüleme Epilasyon Teknolojisi ve Spa Accord Cihazı

Pazartesi gunu bu cihazda ilk seansına gireceğim gelişmeleri bildireceğim arkadaslar.esmer tenliyim umarım etkili olur

bugun ütüleme epilasyonuda arastırdım bıraz kızlar sız ne tavsıye ediyorsunuz 2 seans lazer epilasyonada gitmiştim yazın,yardım edın lutfen sevgıler

Bende bu ütüleme epilasyon teknolojisi cihazlarından olan Spa SHR cihazına girdim, inanılmaz mutluyum, bir kere cihazda acı gerçekten hiç yok, adamlar, yani bu cihazı satan adamlardan bahsediyorum, "sıfır acı" diyorlar ya gerçekten doğru söylüyorlar. 2. seansıma girdim ve dökülmeler harika acı yok daha ne istenir ki? Bu ütüleme epilasyon teknolojisi gelinen son noktadır bence, zaten artık duymayan kalmadı bu teknolojiyi her dergide gazetede haberleri çıkıyor.

Eğer İstanbulda yaşıyorsanız hangi semte girdiğinizi mesaj olarak atar mısınız bana ?

aaa ilk defa duydum çok ilgimi çekti istanbul anadolu yakasında nerelerde bu cihazla epilasyon yaptırabiliriz bilen var mı?

Arkadaşlar tam iki hafta önce soprano xlde ilk seansıma girdim.
Genital bölge ve koltuk altına yaptırıyorum. Estetisyen hanım 3 hafta sonra dökülmeler başlayacak demişti fakat benim 10 günden beri dökülmeler başladı şuan %90 döküldü çok memnun ve mutluyum fakat yaptıracak arkadaşlara söylemeliyim ki hiçte acısız değil koltuk altında çok az ama genital bölgede bazı yerlerde dayanılmaz canım acıdı. Daha önce başka bir lazere girmediğimden kıyaslayamıyorum belki diğerleri daha acıtıyordur ama bu da acısız değil. Ama gerçekten sonuç çok güzel olacak gibi 8 aralıkta 2. seansıma gideceğim gelişmeleri tekrar yazarım.

peki İstanbul avrupa yakasında önereceğiniz bir yer var mı kızlar,bir de her bölgeye uygulanabiliyor mu,mesela bıyık yüz gibi?

Kızlar ben de Ankara'da bir hastanede pazartesiden itibaren ütüleme lazere başlayacağım. Ama bana fiyatlar biraz pahalı geldi.

koltuk altı: 60 TL
kaş: 45 TL
tüm kol: 200 TL
tüm bacak: 400 TL
tüm vücut: 640 TL

Telefondaki kadın o kadar hızlı saydı ki diğer bazı fiyatları kaçırdım. Ne dersiniz bu fiyatlar uygun mudur?

Hangisi özel mesaj atarmısın bende tunalıda bi yerle görüşücem ama daha gidemedim işlerim yüzünden

mesaj sayım yeterli olmadığı için özel mesaj atamıyormuşum. etlikteki özel bir hastane, mutlaka bilirsin. ben de önce tunalıdakini düşünmüştüm ama etlikteki fiyatlar böyleyse tunalıdaki fiyatlar nasıldır kim bilir?

ben de ütüleme yöntemini kullanıyorum.İstanbul Avrupa yakasındayım.acı yok diye bir şey yok genitalde acıyor. fakat ütüleme yöntemi değilde atış yapan yönteme hiç gitmediğim için bir kıyaslama yapamıyorum.

mesaj sayım yeterli olmadığı için özel mesaj atamıyormuşum. etlikteki özel bir hastane, mutlaka bilirsin. ben de önce tunalıdakini düşünmüştüm ama etlikteki fiyatlar böyleyse tunalıdaki fiyatlar nasıldır kim bilir?

evet tamam bildim :) tunalıdan ben fiyat aldım 150 ama kampanya fiyatlarımız var filan dedi bilmiyorum kimiside acı oluyo dio gidip denemek istiyorum acıkcası alexin acısına dayandık daha nelere dayanırız :)

kızlar peki bu yöntem tüm tüyleri görüyormu yani sırt ve göbeğede uygulanırmı yoksa diğer lazer yöntemi gibi sşiyah ve kalın kıllar için mi uygun

merhaba ben de bir biyolog olarak doktor arkadaşımızın söylediğine katılıyorum. fakat konu ile ilgili epeyce araştırma yaptım. normal diyot lazerden farkı hızlı,acısız ve 6 cilt rengine uygun olması galiba. Alexandrite cihaz ile daha yüzeyde ve kalın olan kıllar tahrip edilebiliyormuş. diot ise daha derindekilere yönelik. sonuçta diot yeni çıkan bir cihaz değil. soprano bir diot cihazıdır. ben de ankara'da özel bir hastanede başlayacağım. uzun vadede sonuçlarını henüz kimse bilmiyor. umarım sıkıntı çıkmaz. fakat gideceğiniz yerde doktor olmasına ve verilen fiyatlara dikkat ediniz. ben yaklaşık fiyatları söyleyeyim ama herkesin biyolojik yapısı farklıdır.muayene olmanız şart.
dudak üstü:30tl
yüz:200
Koltukaltı:60
genital:80
alt bacak:200
tüm bacak:400
ayrıca 3 seansa 1 seans hediyeymiş.
hepinize kolay gelsin:52::30:

ya Ankara İstanbul gibi yerlerde neden bu kadar pahalı anlamıyorum ben:44:aynı makinalar ve klinik ortamında olmasına rağmen yarı yarıya daha uygun burada seanslar

ben de nihayet cesaret edip randevu aldım ama sadece deneme seansı bakalım memnun kalırsam ve fiyatta anlaşırsam devam edicem.. başlamak bitirmenin yarısı derler bi başlıyayım en azından yarısı bitmiş olur :))

Back