Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu ütüleme epilasyon teknolojisi cihazlarından olan Spa SHR cihazına girdim, inanılmaz mutluyum, bir kere cihazda acı gerçekten hiç yok, adamlar, yani bu cihazı satan adamlardan bahsediyorum, "sıfır acı" diyorlar ya gerçekten doğru söylüyorlar. 2. seansıma girdim ve dökülmeler harika acı yok daha ne istenir ki? Bu ütüleme epilasyon teknolojisi gelinen son noktadır bence, zaten artık duymayan kalmadı bu teknolojiyi her dergide gazetede haberleri çıkıyor.
Hangisi özel mesaj atarmısın bende tunalıda bi yerle görüşücem ama daha gidemedim işlerim yüzünden
mesaj sayım yeterli olmadığı için özel mesaj atamıyormuşum. etlikteki özel bir hastane, mutlaka bilirsin. ben de önce tunalıdakini düşünmüştüm ama etlikteki fiyatlar böyleyse tunalıdaki fiyatlar nasıldır kim bilir?
evet tamam bildim :) tunalıdan ben fiyat aldım 150 ama kampanya fiyatlarımız var filan dedi bilmiyorum kimiside acı oluyo dio gidip denemek istiyorum acıkcası alexin acısına dayandık daha nelere dayanırız :)
canım 150 tl neyin fiyatı?