Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
reklam amaçlı yazılanları hemen anlıyosunuz zaten .üye giriş tarihi mesaj sayısı ipucu veriyo bence.
KIZLAR,bugün 2. seansıma girdim koltuk altı yine acı maalesef genitalde geçen sefere oranla biraz daha acıdı bacak ilk seansımdı ve hiç acı olmadı .2. seans sonuçlarınıda belli olunca paylaşıcam 3. seans kasımda
reklam amaçlı yazılanları hemen anlıyosunuz zaten .üye giriş tarihi mesaj sayısı ipucu veriyo bence.
KIZLAR,bugün 2. seansıma girdim koltuk altı yine acı maalesef genitalde geçen sefere oranla biraz daha acıdı bacak ilk seansımdı ve hiç acı olmadı .2. seans sonuçlarınıda belli olunca paylaşıcam 3. seans kasımda
senin yaptırdığın yeri ve başka nerelerde var biliyorsan bana mesaj olarak atabilirmisin lütfen...
bende yaklaşık 4 yıldır lazer düşünüyorum, ama bu kararsızlık ve etraftaki -ben memnunum -ben değilim sözleri beni beklemeye aldı..ama artık karar verdim ve bi merkezde (özel hastane bir tıp merkezi İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA) ütüleme sistemi lazer yapıldıgını ögrenip gittim görüstüm..sadece bır asıstan vardı bılgı verdi fiyat konustuk( tum vücut 1750 pesın 1900 on taksıt sadece 6 seans ama) tum vucut dediği de ; genıtal kolaltı ve tüm bacakmış bu arada...ben makınayı gormek ıstedım ama yoktu makine.. hastanede kucuk bır alanı vermısler bu lazercılere , bunlar da haftanın 1-2 gunu estetisyeni ve makınayı getırıyolar seansları yapıp dıger gunlerde baska hastanelere gıdıyolar sanırım.. o yuzden SPA SHR _ACCORD_SPRANO XL bole bir kavramı makına olmadıgı ıcın orda bakıp anlıyamadım.bu kavramlar makınanın uzerınde mı yazacak onu bıle bılmıyolarum ama..:) asıstana numaramı verdım benı arayacak.. YELYEL arkadaşımızı da takip edeceğim gözüm üzerinde ona göre:)) yaptıgı tum yorumları okudum.. gerekırse bende bı baslarsam yorum yapacagım..bende de cok kıl var maşallah aıledekı kadınlar kılsızlıktan ağda bile yapmazken rabbim hepsini bana uygun görmüş..napalım amenna dicez..umarım rabbim şifasınıda verir..çünkü kıllı olmak psikolojiyide etkiliyor resmen..ay gözüktü, gözükmedi derken helak oluyorum benim başka helak olacağım bir konuda orda gidip çıplak bir şekilde uzanmak..buda kafamı resmen kurcalıyor
ya arkadaşla ben birşeyi anlamadım nerelerde yaptırırım diye araştırırken bu sopranoyu getiren şirketin tanıtım sitesinde aletleri tanıtıyorlar ve 5 çeşit alet var 2 tanesi soprano xl, 1 tanesi harmony xl, 1 tane spa acord, 1 tanede spa shr yazıyor. spa shr yazanda ıpl teknolojisi yazıyor benim bu sitede okuduklaım hep ıpl teknolojisinin geçici bi çözüm olduğuydu sonra nererde yaptırabilirim linkine tıkladım istanbuldaki bütün merkezler çıktı ama çıkan bütün merkezlerdeki alet "SOPRANO XL SHR Epilasyon" anlamadığımda hem soprano xl hem de shr nasıl oluyor acaba benmi yanlış anladım bu konuda bilgisi olan varmı ıpl se ben yaptırmak istemiyorum inşallah ıpl değildir çünkü ben bütün umudumu buna bağladım artık kurtulmak istiyorum...
Ben de çok korkuyorum tecrübeli arkadaşlar varsa yazsınlar
tabikide canım çocuk gibisi olamaz bır kadının hayatında. bende bir anneyim ve oğlum bana bakıp (onca kıla rağmen) dünyanın en güzel annesi sensin diyor. bunun değeri pahabiçilemez..
Ben de çok korkuyorum tecrübeli arkadaşlar varsa yazsınlar