• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ütüleme Epilasyon Teknolojisi ve Spa Accord Cihazı

Merhaba,
Ben dün gittim görüştüm bir merkezle ve bu cihaz (Soprano XL) ile ufak bir demo yaptılar ve inanılmaz acısız ve etkili, uygulamadan sonra cımbızla yanan kıllar kökleriyle elimize geldi ve benim tenim çok koyu esmerim yani. O yüzden kesinlikle tavsiye ediyorum Soprano XL lazeri. Bilgilerinize.. :62:
benimde merak ettiğim lazer türü bu .fakat ufak bir demo yaptırdım demişsiniz. bu deneme atışı falan mı,birde etkili olduğunu nasıl anladınız

benimde merak ettiğim lazer türü bu .fakat ufak bir demo yaptırdım demişsiniz. bu deneme atışı falan mı,birde etkili olduğunu nasıl anladınız

ben geçen gün bu ütüleme epilasyon teknolojisi olan soprano xl lazer cihazına girdim Dermamed kliniğinde, inanılmaz acısız ve etkiliymiş abartiyorlar sanıyordum ama dedikleri kadar varmış tavsiye ederim:)

Nasil memnunmusunuz bu cihazdan cok duydum ismini insanladan ?

Merhaba,

Mesaj alıntılayıp soru sormuşsunuz ama alıntı yaptığınız üyenin isminin altında reklam amaçlı üyelik yazıyor zaten. Bu durumda halen üyemiz olsa dahi - ki reklam yaptığı için üyelikten atıldı- size gerçekçi bir cevap vermesi imümkün değildi. Maalesef bu cihaz her ne ise bunu satanlar ya da bununla işlem yapanlar sitemize ürünün reklamı için sahte üyelikler yaptılar tespit edildikçe de üyelikleri silindi. Bu tarz kişilere prim vermeyelim lütfen.

Merhaba,

Mesaj alıntılayıp soru sormuşsunuz ama alıntı yaptığınız üyenin isminin altında reklam amaçlı üyelik yazıyor zaten. Bu durumda halen üyemiz olsa dahi - ki reklam yaptığı için üyelikten atıldı- size gerçekçi bir cevap vermesi imümkün değildi. Maalesef bu cihaz her ne ise bunu satanlar ya da bununla işlem yapanlar sitemize ürünün reklamı için sahte üyelikler yaptılar tespit edildikçe de üyelikleri silindi. Bu tarz kişilere prim vermeyelim lütfen.

ben siteye yeniyim o yuzden o dediklerinizi bilmiyorum sadece burada bahsi gecen cihaz Spa Accord bayagi konusulan ve tavsiye edilen bir lazer cihazi o yuzden burada soru soruyorum biri cevap verir illaki.

Reklam amaçlımı açılmış yani bu başlık, bizde önerenlere inanıp gittik deneme yaptırdık. Neyseki deneme amaçlı yaptırmıştım. Ama çok ilginç acısız ve 3 aydır uygulama yaptırdığım yerden hala çıkmadı. gidip yaptırayım mı diye düşünürken tekrar sayfaya bakayım dedim. Yine kafam karıştı.

Bütün bu yazılanlardan sonra bunu deneyenler var mı? Özel bir hastane bu yöntemle epilasyon yaptığını söyledi bana. Bilmediğim için şu an araştırmadayım;ama okuduklarıma göre bu cihazlarla hiç yaptırmamak en iyisi sanırım. Bir daha çıkmaz dediler bu uygulamayla;ama yok güvenemedim şimdi hiççç. Araştırıp deneyenler varsa yazsın lütfen.

Reklam amaçlımı açılmış yani bu başlık, bizde önerenlere inanıp gittik deneme yaptırdık. Neyseki deneme amaçlı yaptırmıştım. Ama çok ilginç acısız ve 3 aydır uygulama yaptırdığım yerden hala çıkmadı. gidip yaptırayım mı diye düşünürken tekrar sayfaya bakayım dedim. Yine kafam karıştı.

Şimdi durum nedir acaba? Merak ettim.

Spa SHR cihazıda ütüleme epilasyon teknolojili cihazlardan bir tanesi, internetten bakın bende soprano xl adlı diyot lazere giriyorum mesela.

tam bir hafta oldu bende dıod lazerle genital bölge koltuk altı ve tüm bacak yaptırdım ama hala kıllarda bi dökülme yok kafayı yiycem tatil planları yaparken herşey alt üst oldu :((

Levent'de bir hastanede girdim ütüleme epilasyon spa accord diod lazere bu cihaz gerçekten sıfır acısız ve sonuçları çok iyi 2 seansımı bitirdiğim için sizlerle paylaşabiliyorum bu teknolojiyi takip edin gerçekten etkili.

kızlar bu soprano spa accort lazer yapan biyerle kampanyalı tüm bacak genital koltuklatı 1000 liraya bugün anlaştım .kampanya son günüydü.bitene kadar gidicem.bu arada hamile kalırsam daha sonra devam etme sözüde verdiler. ama cihazdan emin olamadım gerçekten yaptıran arkadaşlar bi sonuçlanırını yazrlarsa çok iyi olur .(reklam amaçlı yazan arkadaşlar bence hiç üye olup yorulmayın zaten hemen anlaşılıyo zamanınıza yazık)

kızlar bu soprano spa accort lazer yapan biyerle kampanyalı tüm bacak genital koltuklatı 1000 liraya bugün anlaştım .kampanya son günüydü.bitene kadar gidicem.bu arada hamile kalırsam daha sonra devam etme sözüde verdiler. ama cihazdan emin olamadım gerçekten yaptıran arkadaşlar bi sonuçlanırını yazrlarsa çok iyi olur .(reklam amaçlı yazan arkadaşlar bence hiç üye olup yorulmayın zaten hemen anlaşılıyo zamanınıza yazık)

arkadaşım anlaştığın bu merkezin adını bana mesajla yazarmısın ben yeniyim siteyi nasıl kullanacağımı tam olarak bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim...

arkadaşım anlaştığın bu merkezin adını bana mesajla yazarmısın ben yeniyim siteyi nasıl kullanacağımı tam olarak bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim...

cnm kampanyası bitti zaten sonuç almadan sana merkezin ismini vermesem daha iyi.yarın ilk seansa giricem bir ay sonra anlaşılır iyimi kötümü ona göre sana özel mesaj atarım.Daha önce başka bir klinik için sadece koltuk altına lazer gitmiştim hiç bir işe yaramamıştı.Oyüzden sonuç almadan yeri söylemek yanlış olur

cnm kampanyası bitti zaten sonuç almadan sana merkezin ismini vermesem daha iyi.yarın ilk seansa giricem bir ay sonra anlaşılır iyimi kötümü ona göre sana özel mesaj atarım.Daha önce başka bir klinik için sadece koltuk altına lazer gitmiştim hiç bir işe yaramamıştı.Oyüzden sonuç almadan yeri söylemek yanlış olur

tmm canım kampanya çok umurumda değil zaten ben bu makine hangi hastanelerde var onu öğrenmek istiyordum neyse sen inşallah iyi bi sonuç alırsın o zaman haberleşiriz

ilk seans sonrası izlenimlerim kızlar

gerçekten aşırı acı yok benim sadece koltuk altı biraz acıdı.yapan bayanda şaşırdı çünkü gelenlerin normalde koltukaltlarında hiç acı olmuyomuş.Bir gün önce jiletleyip gidiyosunuz.tekrar orda jilet vumadı jel sürülüyo ve size şöyle söyliym 10 dakika sürdü koltukaltı ve genital .Bacağa tatil sebebiyle diğer seans başlıycaz.ilk izlenimler böyle kızlar dökülme olursa yine yazıcam buraya bakalım hayırlısı....

Son düzenleme:
ilk seans sonrası izlenimlerim kızlar

gerçekten aşırı acı yok benim sadece koltuk altı biraz acıdı.yapan bayanda şaşırdı çünkü gelenlerin normalde koltukaltlarında hiç acı olmuyomuş.Bir gün önce jiletleyip gidiyosunuz.tekrar orda jilet vumadı jel sürülüyo ve size şöyle söyliym 10 dakika sürdü koltukaltı ve genital .Bacağa tatil sebebiyle diğer seans başlıycaz.ilk izlenimler böyle kızlar dökülme olursa yine yazıcam buraya bakalım hayırlısı....

geçmiş olsun :) ya acaba Alex den iyimi çok merak ediyorum. Alexde canım acıyo ama azaldı da tüylerim. ama can acıtmayıp aynı işlevi yapıosa ütüleme tercih edebilirim.

Back