Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar İstanbul bahçelievler tıptan randevu aldım yarın gitcem inşallah. Kampanya dolayısı ile 1100 TL komple ütülü soğutmali son sistemmiş.
Bitene kadar geçerliymiş. Eğer çok ağrı olursa genitali iptal edebilirim.=) Yaptıranlar çok agrı oluyor mu ve merak ettiğim şey sağlık bakanlığı yasaklamış kanser riski var diyolar.
Doğru mudur? :26:
valla arkadaşım ben dün deneme seansı için gittim bir yere bıyık bölgesini yaptırdım acısını görmek için dayanılmayacak bir acı yok hemde benim ağrı eşiğim çok düşüktür genital bölgesinde az çok bi acı olacağını tahmin ediyorum ama dayanırım sanırım bende fiyat aldım gittiğim yerden ama tüm vücut dedikleri koltuk altı genital ve tüm bacak sanırım orada da öylemiydi? ayrıca ben bu ütüleme epilasyon cihazlarını satan firmanın sitesinden nerede cihazları var ona göre araştırıp gittim ama bahçelievler de bir merkezde var ama bahçelievler tıp merkezi yok listelerinde daha dün bi forumda okumuştum bu cihazlarında sahte çin malları çıkmış piyasada dolanıyormuş bence sen iyi araştır utulemeeilasyon yazınca bi site çıkıyor oradan baktım ben nerede yaptırabileceğime ama sen bilisin tabi benim aldığım fiyatta seninkiyle hemen hemen aynı bende randevu alıp başlayacağım yakında orayada gidip araştırmak isterdim çünkü ben baya yer gezdim ama orası bana çooook uzak.. neyse ben hiç duymadım bu yasaklanma işini kanser riski falan yok diyordu bugün hatta meb'in sitesinde okudum ama doğrusunu Allah bilir inşallah kandırılmıyoruzdur...
çok ilginç yaptıran yok sanırım burda ilk defa gördüm bende...
xxxxxxi diye geçiyo adı sanırım. koltuk altı genital tüm bacak kampanya dolayısıyla o fiyattı. Nasip olursa ocak 7 de gitcem ilk seans için sözleşmeyi yaptım. Hastane olduğu için
biraz güven geliyor tabi fakat umarım bir problem olmaz. Paylaşırım ayrıntıları artık biraz moralim yükseldi acı konusunda söylediklerinden dolayı :) Teşekkürler canım bilgi için
yarın 3.seansım var benim.acı konusuna değinmek istiyorum.sert tüylü yerler çok acıyor ama mesela kollar bel yada göbek gibi cansız tüyler pek acımıyor .hatta sanki masaj gibi geliyor hiç hissetmiyorum ama genital beni mahvediyor.
rica ederim canım ben 2 yıldır bu foruma daha üye olmadan bile sürekli araştırma halindeydim başka cihazlarada çok baktım inşallah o kadar araştırmaya değerde bi sonuç alırım benim randevum 2 ocak ta benim başlayacağım yerde hastane o yüzden karşılama yapabiliriz en azından fikir sahibi oluruz bu konuda ikimizde yakın zamanda başlıyoruz bu iyi bişey. bi arkadaşımda 11 ocakta başlayacak bakalım ilk sonuçlar ne olacak ama bana jiletle temizle gel dedi doktor hiç jilet kullanmadım kendimi kesmekten çok korkuyorum:)
Umarım güzel sonuçlar alırız. Evet banada 2 gün öncesinden jiletle al dedi. Benim bacak ve koltuk altında seyrekleşme olmuştu. Her seferinde jilet mi kullanmak gerekiyo bunu sormadım ama öyle değildir heralde çoğalma olmasında Allah korusun =)) Bilemiyorum yine de baya oldu jilet kullanmayalı bende umarım kesmeyiz kendimizi
Genital beni korkutuyor. Şimdi bu söylediklerini duyunca ürktüm iyice :)
sana en azından 2 gün önce al demiş ben sabahın köründe nasıl yapacaksam artık aynı gün al dedi hem de randevum 10:30 da tamam iyi kötü halledicem ama bu bacağımın arkası gibi göremediğim yerleri ne yapıcam kesmemem mucize gibi bişey
beni heryer korkutuyor uykularım kaçtı valla
Korkma şekerim ilk günü atlatalım en azından nasıl bir his ile karşılaşacağımızı biliyor olacağız. Sonrası biraz daha rahat ederiz belki :)
nihayet mutlu son dün gece korkudan uyuyamadım hatta iki gündür gitsem mi gitmesem mi diye kendimi yedim bitirdim ama cesaretimi topladım ve randevuma gittim gidene kadar içim içimi yedi ama sonuç boşuna o kadar korkmuşum genitalde çok hafif bir ağrı oldu diğer bölgelerde sadece sıcaklık hissettim oda yakmayı bırak beni ısıtamadı bile dondum desem yeridir klima açıktı oda sıcaklığı 21 dereceydi ve ben zaten çok üşürüm yani anlayacağın mahvoldum çok utandım o odaya girene kadar ama içeri girince ve bana epilasyon yapan kişi çok profosyonel davranınca üstüne üstelik beni rahatlatınca anladımki boşuna korkmuş ve utanmışım. her seans öncesi traş yapılacak dediler bana 13 şubatada yeni randevumu aldım ama adet tarihime gelirse değiştireceğim. buralarda okuduğum yazılarda tam bitmediğini yazmışlar özellikle sordum bitermi yoksa az da olsa kalırmı diye vücutta %100 başarı sağlıyoruz ama yüz bölgesi daha zor dedi benim seans 1 saat 45 dakika sürdü hatta çıktığımda bekleyen bir sürü kişi vardı ama ben zamanın nasıl geçtiğini anlamadım..
neyse yazımın özeti ben çok memnun kaldım ama bidahaki randevumda üzerime bir örtü götürüceğim inşallah canım sende memnun kalırsın ha söylemeyi unuttum ben heryeri gayet güzel traş ettim ama genitalde hem korkudan hemde kıllar çok kalın olduğundan yakın traş yapamadım oranın acısının en büyük sebebi buydu çünkü uzun kıl olmamalıymış...
Bugün ilk seansıma gittim. Fakat 2 gün önceden almam gerekiyormuş. Ben aynı gün aldığım için yapamıcaklarını tüylerin biraz çıkması gerektiğini söylediler. Benim ısrarlarım sonucu zoraki alt bacak genital ve koltuk altını yaptırdım. Kısa sürdü ve ütüleme sistemli makina ile olmadı. Bir daha ki seans ütüleme sistemini isticem. Görevli bayan aynı işlem farkı yok hatta o daha çok acıtır dedi. Ben yinede denicem ütüleme sistemi. Çok fazla canım yanmadı. Ağda acısı ile kıyaslarsak lazer daha iyi bence tavsiye ederim herkese benim ilk seas baştan salma gibi geldi belkide bilmediğim içindir. 2. seans daha net anlıcam. Normalde 30 dk falan sürüyormuş komple. Umarım sonuçlar iyi olur.
neden başka cihazla yaptılar ve markası, modeli ne acaba hepsi aynı olsa bu kadar çeşit olurmuydu ne alaka ilk defa öyle diyen birini duydum ütüleme yani soprano lazer olunca aynı gün yani bir önceki akşam alman gerekli dedi doktor bana var brn özellikle sordum bu soruyu daha önce alexander mıdır nedir o makinayla deneme yaptırmıştım onda 2 gün önce traş olmanız gerekli demişlerdi seni o makinaylamı yaptılar acaba neyse olan olmuş artık bir dahakini kesin ütüleme tekniğiyle yaptır inanki genital haricinde hiç bir yerde en ufak bir acı hissetmedim genitalin acısıda çok hafifdi ki ben hiç bir yerime ağda yaptıramayan biriyim daha önce bacağıma yengem bir defa ağda yapmayı denedi fakat bacağın yarısında çığlık çığlığa kaçtım benim tüm vücut sayılır karnım ve sırtım hariç bütün bölgeler 1 saat 45 dakika sürdü ve ütüleme teknolojisi saniyede 10 atış yapıyormuş diğer makinaların en hızlısı saniyede 3 atış yapıyor benim bildiğim nasıl 30 dakikada biter neyse ayın 11 inde arkadaşımın da randevusu var bakalım onun kaç dakika sürecek ve acısı olacakmı dediğin gibi umarım sonuçlar iyi olur.
bu arada bana 15 günde dökülür kılların dedi bana doktor yarın 1 hafta olacak sabırla bekliyorum dökülmelerini. bu arada kollarıma hala alışamadım sanki çıplakmışım gibi geliyor kıllarda insanı çok sıcak tutuyormuş bu soğuklarda bunu daha iyi anladım :)