Lazer Epilasyon Ütüleme Epilasyon Teknolojisi ve Spa Accord Cihazı

geçmiş olsun :) ya acaba Alex den iyimi çok merak ediyorum. Alexde canım acıyo ama azaldı da tüylerim. ama can acıtmayıp aynı işlevi yapıosa ütüleme tercih edebilirim.

daha önce koltuk altı için gittiğimde çok araştırmadığım için makineyi bilmiyodum ama sanki daha çok acımıştı.genitalde bununla hiç acımadı diyebilirim.ama işte sonuç hakkında henüz hiç bir fikrim yok bu başlıktada gerçekten gidip memnun kalan varmı hiç anlamadım çoğu reklam yapmış gibi geldi.Ben ama buraya sonucumu muhakkak yazıcam.sonuçta dünyanın parasını bayılıyoruzVe boşa gitmesi gerçekten sinir bozucu.Alexden insanlar genelde memnun buysa yeni bi teknoloji o yüzden sizi yanıltmak istemem 3 gün oldu yaptıralı henüz bi dökülme yok. 20 gün sonra olur dediler.bekliyorum.acı gerçekten az.ve bana en avantajlı gelen şu anda seans çok kısa sürüyo. ama tabi sonuç kötü olursa bi anlamı yok.

Son düzenleme:

hadi bakalım inşallah işe yarar da bizde faydalanırız.yorumlarını bekliyorum yelyelcim..

seans araları baya bir uzun galiba.demekki iyi bir yöntem bu kadar ara verildiğine göre.

cnm ilk seans 13 eylüldü normalde ilk seanstan sonra 45 gün sonrasına veriyolarmış hem benim tatilden yeni dönüyo olmam en az 10 gün geçmeli dediler yandıktan. hemde bayrama denk gelmesi nedeniyle 5 eylüle verdiler.kontrol seansı olmuyomuş bunda.ikinci seanstan sonra 3. seansı sanırım 2 ay sonrasına veriyolarmış,umarım gerçekten iyi bi yöntemdir.

Son düzenleme:
ütüleme epilasyon a yeni giren arkadaşlar lütfen sizde burda paylaşın sonuçları, etkileri ki gerçekten bilelim ne olduğunu, duyumlar gerçekten bu cihazı övüyor sadece burada değil çok duydum ve bu cihaza girdim ancak ben bizzat 2.seansımı 3 hafta önce bitirmiş bir bayan olarak şunu söyleyebilirim ki yüzde 40 a varan bir dökülme var 2 seansda. bu gerçekten beni tatmin ediyor zaten 6 -7 seans tedavi sürer demişlerdi sanırım 6.seans sonunda ben sıfırlıycam ki bu yüzden gelişmeleri buradan anlatacağım lütfen sizde aynen anlatın tecrübenizi. herkese iyi tatiller

haklısın bencede sonuç olmazsa anlamı yok umarım güzel sonuçlar alırsın. senden haber bekliyoruz :)

kızlar ilk seans sonrası 9.gün kıllarda dökülme var yani şöyle elle çekince geliyo kesede döküyo .bakalım ne zaman çıkıcak umarım geç ve azalarak çıkar .bende genitalde bi acı olmamıştı koltukaltında olmuştu bi arkadaşımda başladı ondada tam tersi genitalde biraz acı olmuş ama koltuk altı hiç acımamış bilginize :)

slm kızlar bende soprano adlı cihazı düşünüyorum konuyu baştan sona okudum ama tamamen bitti diyen olmamış.acaba kesin sonuçmu kızlar ne dersiniz?

Soprano diod lazer cihazina gönül rahatlığıyla girebilrsin ben ciddi kalıcı sonuçlar gözlemliyorum üzerimde. sanırım 2 seans sonra bir daha gitmeme gerek kalmayacak hem acısız hem etkili tavsiye ediyorum. Alexandrite lazere girmiştim 1 yıl önce artık yanından bile geçmem o acıya birde ince kıllarım kalınlaştırdı alex lazer denilen cihaz.

kızlar 23-23 temmuz civarı dökülen kıllar daha yeni çıktı ve incelmiş ve sanki azalmış ilk seans için açıkcası memnun gibiyim ikinci seans sonrası yazıcam tekrar

Son düzenleme:
bende bundan 5 hafta önce soprano xl de epilasyona başladım. uzun senelerdir epilasyon yaptıran ve sonuç alamayan biri olarak şunu diyebilirim. normal epilasyon aletlerindeki kıl alımlarındada önce uygulanacak bölge jiletle alınır. bu başta insana anormal gelsede doğal bir süreç. 3 sene normal epilasyon yaptırdıktan sonra sonuç alamayınca bıraktım. şimdi sopranoya başladım. gerçekten acı olmuyor. şunu diyebilirim ama kalın kılların olduğu bölgede resmen kılların yanık kokusu geliyor insanın burnuna. uygulamadan 15 gün sonra bütün kıllar döküldü. 6 hafta arayla seansa çağırdı beni önümüzdeki hafta gidicem. ama ilk seans sonunda bile şu anda kıllarım ayva tüyüne nerdeyse yakın derecede inceldi.. seans sonraları sizleri tekrardan bilgilendiririm bayanlar

şu lazer epilasyona döktüğüm paralara acıyorum yaa koltuk altıma iğneli epilasyon yaptırdım da öyle kurtuldum onlardan. ama genitale cesaet edemiyorum acı veriyor çünkü bi kere yaptırıp devamını getiiremezsem çektiğim acıyla kalırım :S şimdi bu ütüleme denilen teknolojiyi sizler sayesinde biraz burdan takip edicem , olumlu olursa yorumlarınız bir de bunu deneyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…