Merhaba :) Ben lazer epilasyona yeni başladım fakat cihaz hakkında hiç birşey bulamıyorum internette yardımcı olabilirmisiniz lütfen ona göre devam edeceğim? icaus delixi cihazın adı 18 gün oldu dökülmeler çok az kollarım hiç dökülmedi desek daha doğru olur..jel sürülerek uygulanıyor cihazla ilgili bir bilgide bulamadığım için devam etme konusunda terddütlerim var..
cihaz alman ürünüymüş araştırdım ama hiç bir bilgi edinemedim malesef sanırım gitmeyeceğim teşekkür ederim :)bahsettıgın cıhaz maalesef taklıte benzıyor yukarıda bende dıger arkadaslarda gercek orjınal cıhaz markasını yazdık. ütüleme epilasyon yaptırmak istiyorsan iyice oku bu başlıktakileri cnm.
kolay gelsin
Orjinal cihazla yaptırdığına eminmisin? Ortaka çok taklit cihaz var, iyi araştırmalısınbugün ütüleme lazer yaptıralı 1 hafta oldu hala dökülme yok
Elase radyo frekanslı diode cihaz az mı acıtıyo bilen uygulayan varmı? Ütüleme şeklindeymiş.Son teknolojik cihaz dedi klinik.Acıdan dolayı çok tırsıyorm :-/
ben ütüleme epilasyona gidiyorum elase isimli cihazı ilk defa duyuyorum taklit bir cihaz olabilir aşağıda linkten ütüleme cihazların isim özellik bilgilerine bakabilirsiniz
http://www.utulemeepilasyon.com.tr/
Peki sizinki hangi cihaz? Bana diodenin ütüleme lazeri dendi
SO ESTETİK izmirde ben gidiyorum çokta memnunum sizede tavsiye ederimkızlar nerde var bu cihaz ben izmirdeyim çevre illerde dahi olsa gidicem...bulmazsam da nd yag ile başlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?