• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ütüleme Epilasyon Teknolojisi ve Spa Accord Cihazı

Ben de yarin utuleme yonteminr baslicam bakalim nasil olacak
Benim bacaklarimda tuyler cok az ve acik renk annem istedi diye bacaklarima yaptiricam yoksa hayatta isim olmaz ama bir sorum olacak, lazer yaptirdiktan sonra bu ince tuyler kalinlasir mi acaba ?

Son düzenleme:
ben tüm vücut soprano xl yaptırıyorum
hiç memnun değilim
hatta kolumun üst kısmındaki tüyleri kalınlaştırdı. off:14:

ben tüm vücut soprano xl yaptırıyorum
hiç memnun değilim
hatta kolumun üst kısmındaki tüyleri kalınlaştırdı. off:14:

Bende soprano xl yaptırıyorum son iki seansım kaldı hatta. Bende gayet başarılı bi sorun yaşamadım.
istersen bi hormon testi falan yaptır belki hormonlarınla ilgili bi sorun vardır.

merhaba arkadaşlar
ben de ütüleme gidiyorum benim girdiğim makinanın markası ironlase. gold paket satın aldım vücudumun tüm bölgeleri dahil ellerime kadar.
öncelikle benimki çok acıtıyor. genital dayanılmaz. sıcaklığı çok net hissediyorum ve bölgelerde cımbızla çeker gibi bir his var ama sıcaklığı rahatsız edici.
11 gün oldu ilk seansıma gireli. yanık vesaire yok kıllarım yavaş yavaş dökülmeye başladı. yapan kişi 15 gün sonra tamamen dökülecek ve çok güzel olacak ama tekrar çıkacak dedi. 6 seanslık paket satın aldım. keşke sizin dediğiniz makinaya gitseydim çünkü canım acıdı. tüm vücut 3 saate yakın sürede bitti. bir de benim canım kıymetli bilmiyorum. bir jel sürüyorlar sonra üzerinden lazer makinasını geçiyorlar. bölgeden bölgeye ısınma değişiyor.kalın kıllarım 2-3 seansta tamamen bitermiş ama ince tüyler için belki ek seans gerekebilirmiş. sonuçları bilgilendiririm

Senin girdiğin makina orjinal diil sanıyorum, dikkatli olmanı öneririm, orjinal ütüleme epilasyon cihazı soprano lazer cihazları.
Yukarıda insanların yazdıklarına bir göz at.
:52:

merhaba arkadaşlar
ben de ütüleme gidiyorum benim girdiğim makinanın markası ironlase. gold paket satın aldım vücudumun tüm bölgeleri dahil ellerime kadar.
öncelikle benimki çok acıtıyor. genital dayanılmaz. sıcaklığı çok net hissediyorum ve bölgelerde cımbızla çeker gibi bir his var ama sıcaklığı rahatsız edici.
11 gün oldu ilk seansıma gireli. yanık vesaire yok kıllarım yavaş yavaş dökülmeye başladı. yapan kişi 15 gün sonra tamamen dökülecek ve çok güzel olacak ama tekrar çıkacak dedi. 6 seanslık paket satın aldım. keşke sizin dediğiniz makinaya gitseydim çünkü canım acıdı. tüm vücut 3 saate yakın sürede bitti. bir de benim canım kıymetli bilmiyorum. bir jel sürüyorlar sonra üzerinden lazer makinasını geçiyorlar. bölgeden bölgeye ısınma değişiyor.kalın kıllarım 2-3 seansta tamamen bitermiş ama ince tüyler için belki ek seans gerekebilirmiş. sonuçları bilgilendiririm

Arkadaşlar ben ütülemeye 4 seans gittim toplamda 8 seans alacaktım ama 4.den sonra yaz tatili nedeniyle 3 ay ara vermek zorunda kaldım. Tam döküldü demişken şimdi yeniden çıktı eskisi gibi aynı. İçimi bir telaş kapladı işe yaramıyor mu acaba diye. Yoksa eylülde tekrar 5.seanstan başlayı 8e kadar tamamen bitmiş mi olacak yani bi daha çıkmayacak mı ?? :( kafam çook karıştı :KK64:

bn de yaptırmak ıstıyorum fakat bakrköy bahcelıevler bagclar tarafnda hangı hastane yapıyor bılgısı olan varmı acaba

Senin girdiğin makina orjinal diil sanıyorum, dikkatli olmanı öneririm, orjinal ütüleme epilasyon cihazı soprano lazer cihazları.
Yukarıda insanların yazdıklarına bir göz at.
:KK52:
hadi ya çok teşekkürler. ironlase kullanan yok mu burada hiç:( ben kadıköyde essi güzellik merkezine gidiyorum

Küçücük cep telefonu ekranında 48 sayfa mesajı tek tek okudum. Korku nelere kadir :)
2013 temmuzda Üçyolda bi salonda bikini bölgesi icin başladım. Iki seans gittim sonuçtan da çok memnundum/memnunum (iki seferde bile epey azalma oldu ve hormon ilaçlarım yüzünden ellerimin üstü ve yüzümde bile tüylenme olduğu halde tekrar artmadı eskisi gibi. Batık sorunum çok olurdu neredeyse hiç olmuyor,ki bir yıldır epilasyon aletiyle almaya devam ettiğim halde) ama işlem sırasında canım yanıyordu. Ütüleme daha az acıtıyor diye ona niyetlendim alsancakta bir güzellik merkeziyle anlaştım koltuk altı için 5 seans(bikini bölgesinde deneyip risk almak istemedim). Yarın ilk seansa gidicem. Sonuca göre bikini için ya eski yere devam edicem ya da ütüleme diot başlıycam. Ne yazık ki eski gittiğim merkezdeki cihazı hatırlamıyorum alexandrite ya da ndyag ama hangisiydi emin değilim. Yarın arayıp hem onu hem de fiyatları öğreneceğim.

Gelelim asıl meseleye. Bir yerlerde yanlış uygulama ile tüylerin kalınlaştığı ama kökleri sarardığı icin artık lazer de yapılamayacağı ile ilgili birşeyler okudum. Icim kımıl kımıl. Aranızda hem lazer hem ütüleme diot deneyen fikir verebilecek kimse var mı. Ütülemeden memnun kalmazsam bu işlem lazer yaptırırken benim işimi zorlaştırır mı?

Küçücük cep telefonu ekranında 48 sayfa mesajı tek tek okudum. Korku nelere kadir :)
2013 temmuzda Üçyolda bi salonda bikini bölgesi icin başladım. Iki seans gittim sonuçtan da çok memnundum/memnunum (iki seferde bile epey azalma oldu ve hormon ilaçlarım yüzünden ellerimin üstü ve yüzümde bile tüylenme olduğu halde tekrar artmadı eskisi gibi. Batık sorunum çok olurdu neredeyse hiç olmuyor,ki bir yıldır epilasyon aletiyle almaya devam ettiğim halde) ama işlem sırasında canım yanıyordu. Ütüleme daha az acıtıyor diye ona niyetlendim alsancakta bir güzellik merkeziyle anlaştım koltuk altı için 5 seans(bikini bölgesinde deneyip risk almak istemedim). Yarın ilk seansa gidicem. Sonuca göre bikini için ya eski yere devam edicem ya da ütüleme diot başlıycam. Ne yazık ki eski gittiğim merkezdeki cihazı hatırlamıyorum alexandrite ya da ndyag ama hangisiydi emin değilim. Yarın arayıp hem onu hem de fiyatları öğreneceğim.

Gelelim asıl meseleye. Bir yerlerde yanlış uygulama ile tüylerin kalınlaştığı ama kökleri sarardığı icin artık lazer de yapılamayacağı ile ilgili birşeyler okudum. Icim kımıl kımıl. Aranızda hem lazer hem ütüleme diot deneyen fikir verebilecek kimse var mı. Ütülemeden memnun kalmazsam bu işlem lazer yaptırırken benim işimi zorlaştırır mı?

canım üçyolda gittiğin salonun ismini yazar mısın?? lazer mı iğneli mi yaptıdın??

Tabi,askeri hastane metro çıkışında Napless diye bir salonda lazer yaptırmıştım. Hizmet ve ilgi güzeldi.
Vazgeçmeye doğru gittiğimi farkedince bugün öğle arasında gittim ütüleme epilasyona girdim. 5 dakika bile sürmedi süre olarak bi önceki yerden biraz daha hızlı gibi ama alan küçük olduğu için öyle gelmiş de olabilir. Orada özel bölge 15-20 dk falan sürüyordu.

Bu arada ütüleme de acıyor :( Dayanılmayacak gibi değildi koltuk altında ama bikini için daha çok acır koltuk altından demişlerdi,dayanamam gibi geliyor, canım fazla tatlı sanırım :S
Burada herkes ağda acısı yanında hiç kalır demiş ama benim ağdada hiç canım yanmıyor. Ben de mi bi terslik var yaf?

Sonuç olarak bikini bölgesi için eski gittiğim yere tekrar başlamaya karar verdim. Koltuk altı için ütülemeye devam. 3. seanslardan sonra sonuca göre bacaklar başlayacağım ikisinden biriyle.

Ah bir de bi önceki yerde koltuk altına deneme atışı yapmışlardı hiç acımamıştı. Burada de uygulamanın ilk yarısında hiç bişey hissetmedim ama sonlara doğru iyiden iyiye dişimi sıkar hale geldim acıdan. Söylemek istediğim deneme atışına güvenip acımıyor diye düşünmeyin. Acıyla ilgili probleminiz varsa paket vs satın almadan önce bi seans alın gidin öyle karar verin bence.

Her ne kadar pek kimsenin ilgisini çekmese de ben süreci anlatmaya devam ediyorum :D
9. Gün sonunda görüntüden rahatsız olup "bunların döküleceği yok ne yapsam" diye düşünürken çoktan tüylerin kökleriyle ilişkisini kestiğini farkettim. Bildiğimiz kese ile çok hafif ovdum ve epilasyon aleti ya da ağdadan sonra olduğundan çok daha pürüzsüz. Canım yandı ama sanırım değecek. Şimdi tekrar ne zaman çıkacak ve yoğunluğunda ne gibi bir değişim olacak onu görmek için bekleyeceğim bakalım.

Her ne kadar pek kimsenin ilgisini çekmese de ben süreci anlatmaya devam ediyorum :D
9. Gün sonunda görüntüden rahatsız olup "bunların döküleceği yok ne yapsam" diye düşünürken çoktan tüylerin kökleriyle ilişkisini kestiğini farkettim. Bildiğimiz kese ile çok hafif ovdum ve epilasyon aleti ya da ağdadan sonra olduğundan çok daha pürüzsüz. Canım yandı ama sanırım değecek. Şimdi tekrar ne zaman çıkacak ve yoğunluğunda ne gibi bir değişim olacak onu görmek için bekleyeceğim bakalım.

cevapladığın için teşekkürler canım.umarım memnun kalırsın

Bende gidiyorum şu an çok memunum Eskişehirde bir tek Ümit Vişnelik Hastanesinde var koltuk altı için gidiyorum bitti gibi bişi 8. seansim kesinlikle verdiğim paraya değiyorrr ama bikini bölgeme bir türlü cesaret edemedim.

Back