• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ütüleme Epilasyon Teknolojisi ve Spa Accord Cihazı

Merhaba :) Ben lazer epilasyona yeni başladım fakat cihaz hakkında hiç birşey bulamıyorum internette yardımcı olabilirmisiniz lütfen ona göre devam edeceğim? icaus delixi cihazın adı 18 gün oldu dökülmeler çok az kollarım hiç dökülmedi desek daha doğru olur..jel sürülerek uygulanıyor cihazla ilgili bir bilgide bulamadığım için devam etme konusunda terddütlerim var..

bahsettıgın cıhaz maalesef taklıte benzıyor yukarıda bende dıger arkadaslarda gercek orjınal cıhaz markasını yazdık. ütüleme epilasyon yaptırmak istiyorsan iyice oku bu başlıktakileri cnm.
kolay gelsin

bahsettıgın cıhaz maalesef taklıte benzıyor yukarıda bende dıger arkadaslarda gercek orjınal cıhaz markasını yazdık. ütüleme epilasyon yaptırmak istiyorsan iyice oku bu başlıktakileri cnm.
kolay gelsin
cihaz alman ürünüymüş araştırdım ama hiç bir bilgi edinemedim malesef sanırım gitmeyeceğim teşekkür ederim :)

iki farklı yerde ütüleme yaptırdım 1. si gözlük takmıştın ikincisi takmadı ve ütülemede gözlük takılmaz dedi gidenler varsa cevap yazarsa çok sevinirim teşekkürler ....

ben ütülemeye gidiyorum ben de dökülme çok az oldu yani hevesleniyorsun dökülüyor diye bakıyorsun bir şey yok ortada yeniden çıkıyor ama kökleri çok zayıfladı galiba ya da kendime kandırıyorum.

mrb arkadaşlar bende lazer mağduru biri olarak yazıyorum :( 2 yıla yakın lazer yaptırıyorum yanlış uygulamadan ötürü yüzümdeki tüyler arttı başta alex yaptılar sonra diode lazer ama diode çok acıtıyor şimdide ütüleme diode başladım 2 gün oldu hiç acı hissetmedim bu yüzden tedirginim sizce dökülür mü ??

çene ve yüz için başladım 4 seans aldım tüylerde azalma başladı ama acı konusunda ağda iğneli ve lazer epilasyon hepsinden daha çok canım acıyor daha doğrusu tenim yanıyor sadece uygulama anında yanma hissediyorum daha salondan çıkmadan acı ve yanma kayboluyor daha 4 seans var :(

Beşinci seansın üzerinden yaklaşık iki ay geçti. Tüylerin tamama yakını gitti sol koltuk altımda 6 sağda ise 4 tel kaldı. Onlar neden azimli çıktı bilemiyorum ama hani göstere göstere koltuk altımı kaldırabileceğim kadar inceler :D Şehir değişikliği nedeniyle bıraktım , yeni taşındığım yerde aynı cihazı arıyorum şimdi bacaklarım için. Bu arada da tüyler geç de olsa çıkacak mı merak ediyorum onu bi görmüş olurum :D

Lakin,ütüleme acısız değil demiştim kendi iddiamı görüp arttırıyorum. Her seans bir öncekinden daha çok acıdı. Canım öyle çok tatlı da değildir ama son seansda bildiğiniz ciyakladım , burada acısız diyen arkadaşlar kendimden şüphe ettirir oldu beni. Genital ve bikini için kesinlikle alexandrite öneririm.

ütüleme diod lazer normal diode lazere göre çok çok acısız ben hiç bişe hissetmedim ki benim tenim çok hassastır diode lazerden sonra insan içine çıkamıyodum görenler vah vah kızın yüzü yanmış heralde dediklerini bile duyuyordum :)

arkadaşlar bende çarşamba günü ilk seansa tüm vücut soprano accord a başlayacağım umarım faydalı olur orjinal cihazlarda tetikleme oluyormu acaba çünkü bazı ince ve kısa tüylere uygulamak istemıyor gittiğim yer rica ettim ücret öderim dedim ama kabul etmedi :S

Elase radyo frekanslı diode cihaz az mı acıtıyo bilen uygulayan varmı? Ütüleme şeklindeymiş.Son teknolojik cihaz dedi klinik.Acıdan dolayı çok tırsıyorm :-/

Elase radyo frekanslı diode cihaz az mı acıtıyo bilen uygulayan varmı? Ütüleme şeklindeymiş.Son teknolojik cihaz dedi klinik.Acıdan dolayı çok tırsıyorm :-/

ben ütüleme epilasyona gidiyorum elase isimli cihazı ilk defa duyuyorum taklit bir cihaz olabilir aşağıda linkten ütüleme cihazların isim özellik bilgilerine bakabilirsiniz
http://www.utulemeepilasyon.com.tr/

Back