Lazer Epilasyon Ütüleme Epilasyon Teknolojisi ve Spa Accord Cihazı

Orjinal cihazla yaptırdığına eminmisin? Ortaka çok taklit cihaz var, iyi araştırmalısın
özel bir hastanede yaptırıyorum soprano ütüleme diode lazer tüyler biraz geç dökülüyor 10 . gün dökülmeye başladı şu an tek tük kaldı onlarda belli olmuyor bile..

özel bir hastanede yaptırıyorum soprano ütüleme diode lazer tüyler biraz geç dökülüyor 10 . gün dökülmeye başladı şu an tek tük kaldı onlarda belli olmuyor bile..

Benim 7 gün oldu ilk seans yapılalı. İnce tüyler hala çıkmadı kalın olanlar da çok kısa ve cansız 15 - 20 güne dökülür demişlerdi.Ne güzel 10. günde dökülmüş.Benimde çıkınca hemen dökülür inş. Kısaltmak için makine alıcam bende jilet sürdürmeyi düşünmüyorum çok kalınlaştırıyor yayıyor diye duymuştum

Evet sakın jilet sürme ben öle bir hata yaptım ve yayıldı etrafındaki tüyleride tetikliyor. Lazeri yapan doktor kıl köklerini yaktığımız için jiletle kısaltsanda çoğalmaz demişti ama maalesef çoğalıyor.. Ayrıca bende senin gibi bir haftada dökülmeye başlamayınca karamsarlığa düşmüştüm bi kaç gün sonraa çektiğinde eline gelmeye başlayacaktır merak etme :)

Bende kısmetse yeni başlycam. Ütüleme. Koltukaltı sadece. 360 tl.
İnşallah sorun yaşamam.

inş. dökülür canım dediğin gibi olur yoksa bu yazı kıllı tüylü geçirmek istemiyorum :)

dökülmesine dökülüyor da bir de tekrar çıkmasalar çok daha iyi olacak :)

bugün ilk seansın 10. günü genital ve koltukaltı dökülmeye başladı sadece diğerleri de dökülür mü acaba kollarımı bacaklarımı tüy dökücü ile kısaltmayı düşünüyorum sizce dökülmesini engellemez dimi bugün kaşlarımı da aldırdım kaş arası kaş üstü için de gidiyordum lazere ya yeni yeni çıkıyor ve diken diken duruyor çok rahatsız edici
ikinci seansıma 10 haziranda gidicem o zamana kadar uzar heralde yüzümdekiler

kol ve bacaklarınada lazer yaptırıyorsan tüy dökücü kullanma bence yan etki oluşturabilir. ben favori ve çene bölgesine 2 yıldır yaptırıyorum ama şimdiki aklım olsaydı asla lazere gitmezdim eskisindende arttı lazer yaptırınca dökülüyor ince tüyler artıyo kesin bi çözümü yok sanırım ömür boyu yaptırıcaz bu lazeri :)

kökten almayacağım ama kısaltma amaçlı tüy dökücü krem sürmeyi düşünüyorum kökü kalıcak zaten engellemez heralde dökülmesini.lazerin ben çözüm getireceğine inanıyorum ben üz bölgesine en az 12 seans öneriyorlar cihaz ve uygulayan kişi de önemli. Ben ilk seansa giderken jiletle kısaltmıştım sanırım o yüzden böyle diken diken ve siyah çıktılar kendime bir traş makinası edinicem kısaltma amaçlı o zaman böyle çıkmaz inş.

ben 2 yıldır giden bi insan olduğum için tecrübeliyim özellikle yüz bölgesindeki tüyler daha dirençli olduğu için tamamen bitmesi gibi bi durum çok zor artı daha çok seans gerekli benim gittiğim hastanede 20. seansına bile gelen war..

ayy hiç yaptırmam. Alırım iple bıyıklarımı.

Kızlar selam bende sakaryada yaşıyorum konuyu okudum soprano diyor herkes.. Sakaryalı yaptran arkdaşlar varmı acaba?

Kızlar selam bende sakaryada yaşıyorum konuyu okudum soprano diyor herkes.. Sakaryalı yaptran arkdaşlar varmı acaba?

http://www.utulemeepilasyon.com.tr/neredeyaptirabilirim.html#sakarya

canım gönderdiğim linkte sakaryada FDA onaylı gerçek ütüleme cihazı olan tek bir yer var SOPRANO ICE ile çalışıyor bu en son çıkan BUZ LAZER cihazdır .
ben istanbul mecidiyeköyde soprano accord a gidiyorum haziranda ikinci seansa gidicem yakın ve uygun oldugu için accordu ve gittiğim kliniği seçmiştim canım .Sakın sahte cihazlara para verme. Kendime yaptıgım en güzel iyilik oldu

Çok teşekkür ettim bebeğim numarayı aldım bayanla görüştüm bu hafta meme büyütme ameliyatı oldum biraz iyileşeyim ilk seansıma hemen gidicem.. Umarım bende senin gibi memnun kalırım

Çok teşekkür ettim bebeğim numarayı aldım bayanla görüştüm bu hafta meme büyütme ameliyatı oldum biraz iyileşeyim ilk seansıma hemen gidicem.. Umarım bende senin gibi memnun kalırım

yaz geliyor ya şimdi daha uygun fiyatlar :) güneşe pek çıkmayın çok bronzlaşmayın cilt rengi koyulaştıkça lazerin tüyleri görmesi zor ve etkisi azalıyormuş ayrıca kısaltma işlemi için erkeklerin kullandıgı tarz makinalardan alın 30 tl ye falan bulabilirsiniz her yerime jilet vurdurduğuma pişman oldum ben diğer seanslarda bende öyle yapacağım :) umarımm memnun kalırsınız cihazı çok araştırdıgım için güvenle gidiyorum seanslara

Nasıl makinayla traş oluyomuşki erkekler Aldığında banada gösterirsen hemen alırım bende.. Yazın tatile gtsem bile çok güneşlenmeye karşıyım zaten bebeğim.. İnş kurtuluruz bu fazlalıklarımızdan hafifleriz.. Seans sonuçlarını paylaşalım fikrimiz olur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…