ilk yapılanlarda pek acımıyor ama sonra derece yükseldikçe acıyor bildiğim ama ilerleyen seanslarda böyle olursa bunu bizlerle paylaşır mısın lütfenbende lazer için yeni üye olanlardanım...3 ay boyunca lazer ile ilgili araştırma yaptım...ve bütün yollar diot ütüleme lazere çıktı..hem 4 mevsim yapılabiliyor,hemde her ten yapısına uygun...bende ankarada yaşamkentte bir yere başladım, lazerin ismi soprano Accord makinanın üstünde de alma lasers yazıyor, daha önce ıpl yaptırmıştım, onun acısını çok iyi bildiğim için yine korkarak odaya girdim, ama şaşılacak derecede canım hiç acımadı,nerdeyse" 0" a yakın bir acı duydum... sadece paket bölgesinin alt kısımlarında hafif ısı hissettim,ve yapan kızlara nasıl yani bittimi?şimdi bu kılları dökecek mi ?dedim,ama 10.cu günün so
nunda tüyler kendiliğinden dökülmeye başladı 2.nci seansımda bitti sonuç şimdiden harika..herkese soprano Accord tavsiye ederim...
ben ankarada ozon aktif lazere gidiyorum 7 seans bitti ama dökülme falan yok azalma da yok bilemiyorum artık kişisel mi yoksa işlemi iyi mi yapmıyorlar günahları boyunlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?